Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

choc ja sie z tym nie zgodze ale teks niezly ;-)
:-( wczoraj znów kupilam takie sliczne ciuszki tzn komplecik body i takie male do tego ogrodniczki szmaciankowe delikatne takie bez nogawe slodkie poprostu ... 
mag007 swietne sa takie swieta w gronie rodziny i czym wiecej tym lepiej
U nas troszke skromniej bo ja z moja rodzina nie mam prawie kontaktubedzie tylko tesciowa my i moze przyjedzie M siostra i bratanek
ale za to na nastepna wigilie 2010 bedzie juz mala i bedzie wesolo)

- o tych chrupkach to nie wiedzialamCzarnuszka88 - z tymi chrupkami kukurydzianymi to trzeba uważać. Ostatnio mi mąż takie wieści z pracy przyniósł, od kolegi - jego żona jest stomatologiem. Podobno bardzo łatwo oblepiają ząbki i dają przez to dobra pożywkę dla bakterii i rozwija sie próchnica przez to.. (jakoś tak to mówił)
Ja mojemu też raczej słodyczy nie daję. Chociaż ostatnio to w nagrodę czasem coś dostanie. Np jak siedział ładnie u fryzjera...
No a najlepiej lubię mu dawac lizaki - frajdę ma ogromną, poliże ze 3 razy i oddaje... Więc dziecko ma radość że dostało słodycza, a ja mam czyste sumienie że sie nie objada nimi(ale oczywiście też często nie dostaje)
Jego ulubionym obiadkiem sa warzywka na parze, piersi i ryż ;-)
kurde a niby sama kukurydza. a ja mam termin na tydzien przed wielkanoca i sie zastanawiam czy maly sie aby nie zasiedzi w brzuszku bo na swieta chcialabym juz byc w domku z dzidzia a nie stresowac sie ze w wielkanoc jeszcze mi przyjdzie rodzicno ja tak właśnie myślę, że już Wielkanoc będzie wyjątkowa, bo pierwsza z Maluszkiem
a Wigilie u babci uwielbiam - 12 potraw, prawdziwa choinka, prezenty, potem pasterka
Babuszka nakazała, że póki żyje każda wigilia i Wielkanoc ma być u niej:-)

chyba na jakis nerw naciskal i normalnie noga mi sie sama uginała
smiesznie to wygladalo.
zadziwia mnie Twoje poczucie humorku!!!!! mysle ze Bog Ci to wynagrodzi i bedziesz szybko miała swojego kruszynka w brzuszku :*