Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz napisze cos "zaskakujacego" (zwlaszcza dla tych, ktore mnie nie znaja lub nie pamietaja) :-) Dzisiaj ide pierwszy raz do gina!!!!!!!!!!! Dobre!!!!

hej jestem tu nowa od kilku dni obserwuje forum i pomyslałam ze przyda mi sie Wasze towarzystwo.
candy bardzo Ci współczuję ja też około 1,5 tygodnia temu odeszłam od ojca mojego dziecka. I chwilami jest mi strasznie Cieżko mam ochote płakaćale trzymam sie bo maleństwo w brzuszku rośnie. Pomagaja mi rodzice bo moj byly wyobrażał sobie nasze wspólne życie osobno on u siebie ja u siebie i on by nas odwiedzał. Więc dałam sobie spokoj, bo czasami psychicznie mnie wykanczał. Wyobraźcie sobie ze przez ostatnie 3 miesiace widziałam sie z nim 6 razy bo on nie miał czasu. A gdy poprosiłam go o pieniadze na USG to usłyszałam do pracy rodacy. Wieć candy jezeli masz kochanych rodzicow to mysle ze jakos sie to ułozy.
![]()

Słuchajcie dziewczyny, a co sądzicie o porodach w wodzie? Zastanawiała się któraś nad tym? Mój kuzyn jest rehabilitantem i instruktorem pływania i strasznie mi to zachwala, a ja... sama juz nie wiem co mam myśleć. Pomożecie?;-)

az mala kopie i pcha bo chyba jej ciasno .
Po prostu pod brzuchem i jakos sie trzymaja - pasek zapinam na ostatnia dziurke i z tylka nie spadaja 

Trzymaj sie!
odesłał mnie do koordynatora, z którym sie umawiam, a on se nie przyszedł
napisałam mu maila i się nic nie odzywał i wczoraj znowu napisałam do niego, ale już napisałam, że cała ta sytuacja mnie zaczyna irytować itp. to odpisał dzisiaj, żebym jutro przyszła.... Boshe jak mnie wkur.... ta polibuda
tylko się szarpać trzeba i wykłócac o wszystko!!! Jedni odsyłają do drugich i już tak ponad dwa miesiące trwa ta szarpanina i odsyłanie. Normalnie paranoja jakaś