Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( 
[/QUOTE]WItam wieczorkiem
Rany ...najgorsze są wieczory, jestem taka napompowana
Żeby nie jeść słodyczy łapię się za:
a-słonecznik
b-gumę do żucia(pochłaniam całe opakowania)
c-herbatę owocową.... jabłka, banany i wiele wiele innych...![]()
. Elektem mojego obżarstwa jest 8 kg do przodu. A niech to!hej jestem tu nowa od kilku dni obserwuje forum i pomyslałam ze przyda mi sie Wasze towarzystwo.
candy bardzo Ci współczuję ja też około 1,5 tygodnia temu odeszłam od ojca mojego dziecka. I chwilami jest mi strasznie Cieżko mam ochote płakaćale trzymam sie bo maleństwo w brzuszku rośnie. Pomagaja mi rodzice bo moj byly wyobrażał sobie nasze wspólne życie osobno on u siebie ja u siebie i on by nas odwiedzał. Więc dałam sobie spokoj, bo czasami psychicznie mnie wykanczał. Wyobraźcie sobie ze przez ostatnie 3 miesiace widziałam sie z nim 6 razy bo on nie miał czasu. A gdy poprosiłam go o pieniadze na USG to usłyszałam do pracy rodacy. Wieć candy jezeli masz kochanych rodzicow to mysle ze jakos sie to ułozy.
![]()
Witamy nowe marcóweczki :-):-):-)Witam wszystkie mamuski ktore maja termin na marzec moge sie dołonczyc? Hm a co do jedzenia to cieszcie sie mamuski ze macie mozliwosc zjedzenia czekoladki bo ja mam bardzo wysoki cukier i mam zabronione..zeeero sloczycy, slodzenia herbaty itp.
Zycze milego wieczorku
A ja bylam wczoraj u gina , ale w sumie tylko po to zeby mu dac wyniki z połówkowego i po skierowanie na badania, takze musze zrobic morfologie i mocz.
Od jakiegos czasu mam cos takiego ze np przy lezeniu za szybko przewroce sie na drugi bok, albo jak sie schylam i za szybko sie podniose to mam takie wrazenie jakby mi cos w brzuchu sie rozciagalo i taki tępy ból jest przy tym...dziwne troche macie tez tak ??
Tak wogole to dziendobry :-)
Wiesz narazie jak mu przynioslam wyniki powiedzial mi ze mam za wysoki cukier i zabronił mi jesc słodyczy itp. powiedział mi ze zrobimy w 32 tygodniu kolejne badania z glukoza i wtedy sie zobaczy co dalej. Widocznie nie miałam az tak wysokiego zeby to była cukrzyca ale nie jest normalny skoro nie moge nic słodkiego itp.a to masz stwierdzona cukrzyce?
witamy i zapraszamy ;-)
Mloda_m witajwiesz juz kogo nosisz pod serduszkiem? wspolczuje ze nie mozesz jesc slodyczy
ja jestem uzalezniona
![]()
wiadomo jednak ze najwazniejsze by było zdrowe.