dronka83
Noszę w sobie szczęście
Witajcie brzucholki:-) Ja już po obiadku i musze troszke odpocząc bo przy tak ładnej pogodzie poszłam do ogrodu i troche liści pograbiłam a teraz czuje się taaaaaka zmęczona i plecy zaczęły mnie napierniczać
No ale teście mają fioła na punkcie ogrodu a u nas za płotem liście, suche badyle po kwiatach i ogólnie meksyk wiec 40 min w ogrodzie a leżeć po tym do konca dnia będę
Agus27 ja mam taki sam ból jak przekęcam się na bok...tzn czuję jakby mi jakieś więzadła/macica tam się rozciągały więc wydaje mi się że to normolne. Teraz po prostu staram się całym ciałem przekręcać a nie tylko tułowiem
No ale teście mają fioła na punkcie ogrodu a u nas za płotem liście, suche badyle po kwiatach i ogólnie meksyk wiec 40 min w ogrodzie a leżeć po tym do konca dnia będę
Agus27 ja mam taki sam ból jak przekęcam się na bok...tzn czuję jakby mi jakieś więzadła/macica tam się rozciągały więc wydaje mi się że to normolne. Teraz po prostu staram się całym ciałem przekręcać a nie tylko tułowiem

wiadomo jednak ze najwazniejsze by było zdrowe.

Kupiłam tam 4 kaftaniki i 2x śpioszki. Sa tam rzeczy używane, ale wogóle niezniszczone i naprawdę śliczne. I jest tam praktycznie wszystko. Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo nie kupowałabym na allegro takiego kombinezonika-śpiworka za prawie 50zł, tylko bym sobie coś w tym komisie wybrała do 35zł max! No ale cóż.. nigdy ie zaglądałm do takich komisów. Sądziłam, że i tak pewnie jest tam drogo. A jak widać strasznie się myliłam. Napewno resztę rzeczy, których mi będzie brakowało tam dokupię:-)
I w głowie cały czas: "iść do sklepu czy nie iśc?? Iść czy nie iść, iść czy nie iść...." Załamka.. Może pojadę do biedronki, ale nie chce mi się tyłka już ruszać. ja się taka leniwa zrobiłam przez tą ciążę, że nie wiem
W DOMU NIC NIE MAM A DO SKLEPU MAM OK 2-3KM MIMO ZE TO WARSZAWA ...IDE POBUSZUJĘ W SZAFKACH MOZE COŚ ZNAJDĘ