Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Wrzuć do nie pełnej szklanki wody..i smacznego;-) Te 50g jest na szklankę wody.Czemu płacicie za badania?Nie macie na to skierowania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzuć do nie pełnej szklanki wody..i smacznego;-) Te 50g jest na szklankę wody.Czemu płacicie za badania?Nie macie na to skierowania?

Ja też nie miałam bo chyba robi się je po 24tc a to jeszcze przed nami:-) ccaroline85 ma już zrobić Hbs i odczyn Coombsa to jeszcze dłuuuugo się naczekamy na te badaniaA wy wszystkie juz po tej glukozie a ja jeszcze nie mialam.Moze mnie ominie!
A wogle co to jest?? Zaraz poszukam na necie o tym
Jak jestem na L4 to nie ma co robić to buszuje i wymyślam co kupicprezenty juz masz?
ja cie... ja dopiero sie zaczynam zastanawiac. Dla swojej rodziny juz mniej wiecej wymyslilam
Gorzej dla rodziny Karola, bo jest ich za duzo![]()
Ja mam prawie wszytkie prezenty dla mojej rodziny gorzej ze strony męża
Zero pomysłu a Krzys na mnie zwalił obowiązek kupowania prezentów:-(Witam Kobietki!
Dawno mnie już tu nie było ale sledze wasze wpisy.
Z moją Niunią wszystko oki dobrze sie rozwija. Tylko mi juz doskwiera ból kręgosłupa i już tak cięzko mi chodzić a tu jeszcze trzy miesiące przed na mi :-( Ja bym chciala już. Tez jeszcze nie robiłąm tej glukozy ale nie bardzo nawet mam chec bo szlyszalam ze to okropieństwo. Na szczescie do 9 grudnia mamy jeszcze czas.
Dziś zaszalalam i kupilam sobie śliczne buciki.
Kurcze dziewczynki Wy tez macie problem z nadmierną potliwością. U mnie to koszmar ciagle używam antyperspirantow i malo pomagają... Juz nie wiem jak nad tym panować.
Aha i chyba mam jakąś infekcje bo mnie tak cipcia piecze jak sikam i tak dziwnie boli jakbym miala okres :-/