katrinka7
Fanka BB :)
a my na sylwestra wybieramy sie na impreze
koszt to 100zł od pary bez konsumpcji ale z orkiestrą, stwierdzilismy ze za taką cene to nawet jak po polnocy sie zmyjemy do domciu to nie bedzie szkoda, a idziemy wiekszą rodzinną grupą wiec powinno byc fajnie 3 lata temu bylismy na takim sylwestrze i bylo super 
musze sie wziac za robienie obiadu ale mam lenia straszliwego, dzisiaj robie zapiekanke cos jak lazania tylko ja daje zwykly makaron swiderki a nie te platki specjalne do lazanii
ogolnie to strasznie senna jestem wczoraj i dzisiaj wstalam o 6 rano zjadlam sniadanko posiedzialam chwile przed kompem i szlam dalej spac tak na 2-3 godzinki i jak sie budze to jestem straszliwie zmeczona, moze ta pogoda tak na mnie wplywa
a na piątek umowilam sie do fryzjera
w koncu zrobie sobie wlosy bo juz troszke odrosty mam duze i zdalo by sie je tez troche przyciać
musze sie wziac za robienie obiadu ale mam lenia straszliwego, dzisiaj robie zapiekanke cos jak lazania tylko ja daje zwykly makaron swiderki a nie te platki specjalne do lazanii
ogolnie to strasznie senna jestem wczoraj i dzisiaj wstalam o 6 rano zjadlam sniadanko posiedzialam chwile przed kompem i szlam dalej spac tak na 2-3 godzinki i jak sie budze to jestem straszliwie zmeczona, moze ta pogoda tak na mnie wplywa
a na piątek umowilam sie do fryzjera

Chyba, że jakaś mała posiedziawka ze znajomymi sie uszykuje ale wątpię bo każdy już gdzies zapisany na jakiś bal..
Do później brzuszki!:-)