Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedzcie mi kochane, co mam wziąć na ten męczący suchy kaszel
...
Dziewczyny mam pytanie...czy wy też krwawicie codziennie z nosa?
Nie wiem czy to przez to suche powietrze w mieszkaniu, czy może osłabienie, ale mam anemię i boję się że to może szkodzić dziecku. Chyba bede musiałą w czwartek pogadać z tym moim beznadziejnym ginem![]()

, nie interesowałam się tym dokładnie jeszcze ale tak słyszałam
,pogadam jeszcze ze znajomymi.Albo zadzwonie do naszego szpitala , choć ja dopiero zamierzam zacząć chodzić w styczniu . Zapraszam - to tylko 40 km :-), ja jeżdżę do Lublina do lekarza więc jakbyś chciała i mogła skorzystać - może byś mogła przyjeżdżać 
Mirosia- A co do szkoły rodzenia to u mnie też jest chyba za darmo, nie interesowałam się tym dokładnie jeszcze ale tak słyszałam
,pogadam jeszcze ze znajomymi.Albo zadzwonie do naszego szpitala , choć ja dopiero zamierzam zacząć chodzić w styczniu . Zapraszam - to tylko 40 km :-), ja jeżdżę do Lublina do lekarza więc jakbyś chciała i mogła skorzystać - może byś mogła przyjeżdżać
![]()

nie zawsze doczytam wszystko 
, maluje pokoik dla Małej,

znalazłam:
glukoza poniżej 140 mg% (poniżej 7,8 mmol/l)- wynik prawidłowy
glukoza na poziomie 141 - 199 mg% (7,81 - 11,0 mmol/l)- wynik nieprawidłowy, wymaga dalszej diagnostyki (wykonuje się test obciążeniem 75 g glukozy)
glukoza powyżej 200 mg% (powyżej 11,1 mmol/l) - rozpoznanie cukrzycy ciążowej - skierowanie do diabetologa