Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- Kochaaaaaaaaaaana jak ja bym takie luksusy znalazła za takie grosze to bym juz dzisiaj leciała heheMoja tesciowa gdy na pierwsze imieniny po slubie kupilismy jej kwiaty bo kilka tyg wczesniej miala urodziny i kupilismy jej juz prezent,to strzelila ze jestesmy za bardzo rozrzutni.
Powiem wam ze u was te mieszkania sastrasznie drogie ja mam swoje i wynajmuje je likatorom za 4 pokoje kuchnie i ubikacje biore 700pln.W tym maja juz czynsz,wode,ogrzewanie.Placa tylko prad i gaz.A mieszkanie cale odremontowane.I tak narzekaja ciagle ze za duzo placa.A samego czynszu place 400zl.
- Mycha z cytryna nie jest taka zła, pilam z cytryna przy 1 ciazy a teraz bez cytryny i byly takie sekundy ze juz prawie wymiotowałam....a dodam ze moj zoladek wszystko trawi.... NIGDY W ZYCIU NIE WYMIOTOWAŁAM!!!!Jak tak czytam o tym badaniu z glukozą to zaczynam się nim stresować.
Ja wybieram się na nie po 15 grudnia. Ono naprawdę takie straszne- ta glukoza taka niedobra?:-(

-moja smakowala jak sok z czerwonego winogrona))bardzo slodziutki
to sie nazywa optymizm heheA ile tej glukozy trzeba wypić? Gin. kazała mi kupić 75g. a w jakiej pojemności wody to muszę rozpuścić?