reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej!

eh noc dzisiaj tragedia. Budziłam sie co chwile. Koszmary miałam okropne. I czułam że coś sie dzieje...No i rano zadzwoniłam do mamy bo wczoraj była taka smutna i sie zaniepokoiłam. Okazało sie ze czekają na pogotowie ratnkowe. Moja babcie dzisiaj znaleźli w kuchni na podłodze:-( No i jest już na oddziale neurologi. Zobaczymy...:-(:-(
A ja sama w domku siedze. Nie posprzątam bo dzisiaj wody u nas nie ma bo coś wymieniają. Pachwiny mnie bola:eek::eek: wezme nospe za chwilke i może przejdzie chociaż myśle że już powoli takie dolegliwości będa nas łapać. A mały szaleje!!
Na 14 grudnia zapisaliśmy sie na usg 4d. Taki prezent sobie na mikolaja zrobimy. Czekamy już na te chwile...
Chyba sie zdrzemne...zajrze do was później. Buziaki

reklama
Rybka- dobrze że wszystko dobrze:-):-)kurcze a szyjka na prawde długaaaaaaa, aż nie mogę uwierzyć ;-)
A tak w ogóle to Dzień dobry...
patinka- my zapisaliśmy się na USG 4d na 17grudnia, to też taki prezent sobie robimy na święta, ustaliliśmy że nie kupujemy sobie prezentów w tym roku, tylko właśnie to USG zrobimy:tak:
Zauważyłam dziś że z prawej piersi leci mi siara, hmm może leci to zbyt duże słowo, ale plamki na piżamie są...

Rybka- dobrze że wszystko dobrze:-):-)kurcze a szyjka na prawde długaaaaaaa, aż nie mogę uwierzyć ;-)
patinka- my zapisaliśmy się na USG 4d na 17grudnia, to też taki prezent sobie robimy na święta, ustaliliśmy że nie kupujemy sobie prezentów w tym roku, tylko właśnie to USG zrobimy:tak:
Zauważyłam dziś że z prawej piersi leci mi siara, hmm może leci to zbyt duże słowo, ale plamki na piżamie są...

no tez sie dziwilismy z lekarzem:tak::tak::tak:tym bardziej że 2 tyg temu na porodówke mnie brali

my usg 2d- 4d mamy 18 grudnia

co do siary ja miałam dużo na początku tak do 14 tygodnia

a teraz czasami a jak zrobie peeilng to sporo leci fajnie niedługo bedzie trzeba kupić wkładki laktacyjne jupi

Ostatnia edycja:
aaaaaaa dzisiaj STUDNIÓWKA:-D:-D:-Da tak na prawde to chyba jutro, bo suwaczek jest z OM, a według USG to jeden dzień do tyłu...M powiedział że mnie gdzieś jutro zabierze z tej okazji:tak:

to będziemy dzielić sie zdjęciami...my już nie możemy sie doczekać! a ja też od jakiegoś czasu mam plamke na staniku ale z lewej piersi. :tak:

no właśnie, super że taka długa, zawsze to jakieś ukojenie dla duszy:tak:moja ma 26mm:-(

a normalnie jaką masz ???
bo ta długość to już taka skrucona

ja normalnie mam 45-46mm

więc się śmialiśmy że od leżenia mi się wydłużyła

ale ja mam nadczynność skurczową macicy więc to się może z dnia na dzień zmienic z Natalką w 24 tyg miałam 2cm potem w 27tyg 45mm a od 28 bez szyjki i 1cm rozwarcia do 39tygodnia dokulałyśmy się

ale lżej mi po tej wizycie:-D:-D:-D:-D

pyszczek sam mi się śmieje

patinka-my też już nie możemy się doczekać, odliczmy dni:-)
Rybka- z tego co wiem, to zawsze miałam krótką, nikt mi nie mówił o skracaniu, więc chyba taka mam od początku:sorry:

reklama
Neska normalnie teraz duma powinna cie rozpierać :-) świetny liścik i jaki konkretny ...super:rofl2:
Rybka twoja szyjka to przykład mega długaśnej szyjki...a swoją drogą nie sądziłam ze ona moze się wydłużać:sorry: Że jak zacznie się skracać to tylko mozna zachamować jej skaracanie a nie spowodować ze sie wydłuży:rofl2: Widać że pierworódka ze mnie:tak:

My również sobie fundujemy usg na święta tylko nie wiem kiedy lepiej iść ok 25 czy ok 30tc :sorry:by wszytko było jak na dłoni pokazane ale i tak nie mogę się doeczekać już:cool2:
Porządki na świeta hmmmmmm ja cały czas mam syf przez remont ktory trwa od lipca i jak pomysle ze namacham się szmata a zaraz znowu wszytko będzie zakurzone to mi się odechciewa wszystkigo:no:

A dzis mamy zaje*** dzień :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: dodatkowe zastrzyki gotówki mamy :rofl2: tzn mi wpłacili wczoraj tzw doplatę do wczasów pod gruszą 380 zł ..no w sumie rok temu było to ok 800 zł ale dobre i to:-) a mąż dzis jedzie podpisać umowe w parcy z ktorej zrezygnowal i czasem tam im pomaga i dostanie tysiaczka za 4 dni pracy...cudownyyyyyyyyyyyy dzień :rofl2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry