patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
hej!
eh noc dzisiaj tragedia. Budziłam sie co chwile. Koszmary miałam okropne. I czułam że coś sie dzieje...No i rano zadzwoniłam do mamy bo wczoraj była taka smutna i sie zaniepokoiłam. Okazało sie ze czekają na pogotowie ratnkowe. Moja babcie dzisiaj znaleźli w kuchni na podłodze:-( No i jest już na oddziale neurologi. Zobaczymy...:-
-(
A ja sama w domku siedze. Nie posprzątam bo dzisiaj wody u nas nie ma bo coś wymieniają. Pachwiny mnie bola
wezme nospe za chwilke i może przejdzie chociaż myśle że już powoli takie dolegliwości będa nas łapać. A mały szaleje!!
Na 14 grudnia zapisaliśmy sie na usg 4d. Taki prezent sobie na mikolaja zrobimy. Czekamy już na te chwile...
Chyba sie zdrzemne...zajrze do was później. Buziaki
eh noc dzisiaj tragedia. Budziłam sie co chwile. Koszmary miałam okropne. I czułam że coś sie dzieje...No i rano zadzwoniłam do mamy bo wczoraj była taka smutna i sie zaniepokoiłam. Okazało sie ze czekają na pogotowie ratnkowe. Moja babcie dzisiaj znaleźli w kuchni na podłodze:-( No i jest już na oddziale neurologi. Zobaczymy...:-
A ja sama w domku siedze. Nie posprzątam bo dzisiaj wody u nas nie ma bo coś wymieniają. Pachwiny mnie bola

wezme nospe za chwilke i może przejdzie chociaż myśle że już powoli takie dolegliwości będa nas łapać. A mały szaleje!!Na 14 grudnia zapisaliśmy sie na usg 4d. Taki prezent sobie na mikolaja zrobimy. Czekamy już na te chwile...
Chyba sie zdrzemne...zajrze do was później. Buziaki