Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Drugie becikowe to tzw.becikowe samorządowe.Nie wszędzie jest i samorządowcy też swoje zasady ustalają.Co do ubezpieczenia to zawsze jest chyba jakiś okres który musi minąć.Zazwyczaj pół roku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak czytam i tym że siara Wam leci to mi słabo... ostatnio po kapieli jak zobaczyłam kropelkę to sie rozbeczałam. OKROPNOŚĆ brrr w całym tym interesie okropnie brzydzi mnie fakt karmienia piersią. Mozecie mnie zlinczować ale to jest feee

No to miło :-)Już się dowiadywałam i nie ma żadnych ograniczen w moim przypadku bo zapisac chcialam sie wczesniej ale to nie ma zanczenia bo ubezpieczaja zbiorowo 2 razy w roku i to wlasnie w lutym wypada kolejne ubezpieczenie wiec bez problemu wyplaca mi pieniążki..marne 500 ale zawsze coś:-)
Och wreszcie ktoś kto ma podobne odczucia. Zanim byłam w ciązy miałam taki sen, że mam malutkie dziecko i ono płacze bo jest głodne...i wszystko sprowadzało sie do tego okropnego uczucia obrzydzenia, bo wiedziałam że musze je nakarmic piersia a nie mogłam sie przełamać brrrja cię nie zlinczuję, bo też się tego, no może nie brzydzę, ale boję i wstydzę
nie chcę byc traktowana jak mleczna krowa, żeby mi cos z cycków wyciekało, zebym musiała wychodzić, bo pokarm leci, żeby były twarde i bolące, bo pokarmy za duzo, żeby brodawki były poranione, no i odciaganie pokarmy, jakies zatkane kanaliki - nie no koszmar jakiś
nie smijecie się tylko - ciągle widzę przed oczami obraz krów mojego dziadka z podłączonymi elektrycznymi dojkami - i tak siebie widzę, tylko że z laktatorem![]()

Och wreszcie ktoś kto ma podobne odczucia. Zanim byłam w ciązy miałam taki sen, że mam malutkie dziecko i ono płacze bo jest głodne...i wszystko sprowadzało sie do tego okropnego uczucia obrzydzenia, bo wiedziałam że musze je nakarmic piersia a nie mogłam sie przełamać brrr
zawsze piersi były dla mnie takie seksualne a tu trzeba to pulpetowi do buzi wkładac i on z tego masakre robi...![]()

Pewnie za miesiąc.To ładne kryterium...większość z nas by się łapała...w Słupsku tak łatwo nie jest.Dostają tylko te gagatki regularnie korzystające z opieki...diabeł wie ile osób udaje biedniejszych niż jest!sprawdziłam sobie że w Bydgoszczy becikowe samorządowe należy się osobom u których dochody na jedna osobę w rodzinie netto!!! nie przekraczają 1008 pln więc się łapiemy
tylko nie wiem za jaki okres czasu te dochody za rok 3m-ce???