Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To zalezy od miejsca, czasu pracy itp. zazwyczaj nie ma problemu żeby sie umówić na płatnośc za godziny.Ja bede musiała wrócic we wrzesniu do pracy, ale wolałabym dłużej posiedzieć z dzieckiem - jakos tak do stycznia byloby fajnie.
Słuchajcie ja sie orientuje tylko tak mniej wiecej ile biora opiekunki. Jestem ciekawa czy można sie dogadac z opiekunka np. płatne od godziny, bo na caly etat nie bede potrzebowala. No i jak znaleźć taka godną zaufania????
- super babka, córeczka grzeczna, wychowana że tylko pozazdroscić.
Sama krótkowzroczność nie jest zaleceniem do cesarki, chyba że bardzo duza np ponad 10 dioptrii i do tego inne schorzenia.Dobra to znowu ja
Mag - czemu to ze względu na oczy masz mieć cesarkę? Ja mam krótkowzroczność - czy to może mieć wpływ?

ale cudo znalazłam...
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (840173479) - Aukcje internetowe Allegro
jak moze byc wozek na paskach ze skretnymi przednimi kołami?
Model City Car...

To ja też taką poproszę, bo przy pensji belfra, to ja na ten cel zbyt duzo przeznaczyc nie mogę, a żłobki nbie przerażają, teściowa czynna zawodowo, a mama 340km ode mnie, więc muszę coś wymyśleć
Witajcie! Ja dzisiaj tak z doskoku, bo próbne matury poprawiam, mąż po wyrwaniu zęba marudzi strasznie, a potwory w szkole spokoju nie dają. Biedna ta moja córunia, dobrze że dziś na kontroli u gina wszystki ok, poza tym, że mała jest troszkę, ale to już chyba rodzinna tradycja, po mamusi ma;-)

buziaki