reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

właśnie wróciłam z ikei...
M śpi, nie widziałam go jeszcze, ale wiem że tomografia wyszła okey, tylko coś z oczkiem sie stało, bo słabo widzi na nie, dostał jakies krople-mam nadzieje że będzie wszystko dobrze....
piszą, że nikomu nic sie nie stało, ale kierowca karetki leży w szpitalu, jest cały połamany i coś tam z głową jeszcze-więc nie wiem czy faktycznie nic się nikomu, nie stało, eh:eek:

reklama
właśnie wróciłam z ikei...
M śpi, nie widziałam go jeszcze, ale wiem że tomografia wyszła okey, tylko coś z oczkiem sie stało, bo słabo widzi na nie, dostał jakies krople-mam nadzieje że będzie wszystko dobrze....
piszą, że nikomu nic sie nie stało, ale kierowca karetki leży w szpitalu, jest cały połamany i coś tam z głową jeszcze-więc nie wiem czy faktycznie nic się nikomu, nie stało, eh:eek:
Musi być dobrze, trzeba być dobrej myśli .

Witam i ja troszkę późno ale dopiero doszłam do siebie:-)
Zacznę od wczorajszego dnia byłam na usg4d z syniem wszystko dobrze żadnych odstępstw od normy dzięki Bogu. Mały Nikoś warzy 950g kawał chłopa, jeśli chodzi o dokładność to usg4 d jest super ale jeśli chodzi o pamiątkowe zdjęci8a to głupio wydana kasa 250 zł takie jest moje zdanie.
Mam parę zdjęć ale nie są takie jak te przykładowe co pokazuję w formie reklamy jak mi się uda to wkleję same ocenicie.
A dzisiaj robiłam test na obciążenie glukozy 75g dobrze że miałam cytrynę bo inaczej było by bardzo ciężko wypić to świństwo.Jak wrzuciłam do domu to czułam się fatalnie i poszłam spać i było lepiej przez godzinkę a teraz mam biegunkę i ból brzusia pewnie po tej glukozie.
Teraz nadrobię zaległości w czytaniu.

Witam popołudniową porą:-)
Zaraz nadrobię wpisy a potem zacznę robić obiadek dla męża bo zaraz będzie:tak:
Moje samopoczucie jest ok ale mam od paru godzin takie lekkie kłucie w pochwie, kiedyś tak mialam ale przeszło:-D Teraz to co chwila delikatne kłucie mam..wizyte mam we wtorek i mam nadzieje ze mi przejdzie do tego czasu, poki co czekam na męża zeby przywiozł mi magnez bo mi się skończył:eek:

Witam i ja troszkę późno ale dopiero doszłam do siebie:-)
Zacznę od wczorajszego dnia byłam na usg4d z syniem wszystko dobrze żadnych odstępstw od normy dzięki Bogu. Mały Nikoś warzy 950g kawał chłopa, jeśli chodzi o dokładność to usg4 d jest super ale jeśli chodzi o pamiątkowe zdjęci8a to głupio wydana kasa 250 zł takie jest moje zdanie.
Mam parę zdjęć ale nie są takie jak te przykładowe co pokazuję w formie reklamy jak mi się uda to wkleję same ocenicie.
A dzisiaj robiłam test na obciążenie glukozy 75g dobrze że miałam cytrynę bo inaczej było by bardzo ciężko wypić to świństwo.Jak wrzuciłam do domu to czułam się fatalnie i poszłam spać i było lepiej przez godzinkę a teraz mam biegunkę i ból brzusia pewnie po tej glukozie.
Teraz nadrobię zaległości w czytaniu.
Super, że z maluszkiem wszystko dobrze:-) Waga faktycznie całkiem niezła:-)
Oj, ta straszna glukoza jeszcze przede mną:-(

A ja wróciłam od mamy.Najadłam sie do syta a teraz mnie boli żołądek i pije herbatke miętowa,a na dodatek pobolewa mnie podbrzusze ale lewy bok,jakby jajniki,dobrze ze ide w pon do lekarza zobacze mojego synusia.Czarnuszka gratuluje pozytywnego wyniku,teraz tylko w droge.

reklama
Do góry