Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do wynagrodzenia na L-4 to dostałam wyższe niż normalne

będzie liczony okres jaki przepracowałaś, czyli bez 3 m-cy, dodatkowo nie odlicza się jakiejś składki i jest wyższe wynagrodzenieA czy wiecie może jak to jest z liczeniem tego wynagrodzenia jezeli w okresie ostatnich 12 m-cy był 3 miesięczny urlop bezplatny? Czy te trzy m-ce nie bedą liczone (w koncu ustaje świadczenie pracy) czy za te trzy miesiące policzone zostanie 0 i doliczone do sredniej, co by było masakra jakąś![]()
będzie liczony okres jaki przepracowałaś, czyli bez 3 m-cy, dodatkowo nie odlicza się jakiejś składki i jest wyższe wynagrodzenie

Dziękuje za miłe powitanie
W środe idę do gina potwierdzić ciąże ale po 2 testach pozytywnych raczej nie mam wątpliwości, mam bardzo bolesne piersi, sikam co chwila, brzuch pobolewa, mdłości też się już pojawiły, raz nawet zwymiotowałam. Jedyne do czego mam wątpliwości to do wieku ciąży, ponieważ miesiac temu robiłam test i był negatywny a ostatnią miesiączke miałam 29 maja.
Tak o sobie, to mam już dwóch szkrabów 4 latka i 7 latka , teraz marzy mi się córeńka, ale najważniejsze aby było zdrowe !
także jedziemy na tym samym wózku