reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

uciekam poprasowac i do wanny :)
Do jutra kofane i trzymajcie kciuki zeby bylo usg :)
Spijcie spokojnie a jak nie bedziecie mogly zasnac gdzies w srodku nocy to myslcie zawsze ze nie jestescie same bo zawsze ktoras z nas tez nie spi :) czasami pomaga

reklama
ionka 3 tygodnie to tez juz dlugo napisz do kolesia zeby sie zorganizowal poszedl na glowna poczte i niech wysyla a nie to chyba jakies bzdety :/
Napisz ze chcesz to miec szybko bo malenstwo w drodze :)

ionka - jesli to prawda co ten sprzedawca mowi, to niech po prostu idzie na inna poczte i tyle... Pamietacie "Misia" i ten motyw z miastem Londyn, ktorego ponoc nie ma, bo jest tylko Ladek Zdroj??? No to cos podobnego widze :-D

Kurcze ionka dziwna sprawa. Zeby na POCZCIE :sorry: nie wiedzieli że akurat tak wyglądają adresy do Irlandii. bezsens.

Ja myśle o tym żeby zrobić rybe po grecku ale nie wiem. Kupiliśmy karpia i pstrąga bo M uwielbia pstrągi. Myśle co z tym pstrągiem wykombinować. Bede szukać w necie :-) Kurcze powiem Wam że pierwszy raz robie Wigilie u nas w domku. W ogole zawsze tym sie mama zajmowała a ja tylko pomagałam. No i pierogi dzisiaj ulepiłam. Pierwszy raz w życiu i całkiem całkiem mi wyszły hehe już sie mrożą na balkonie narazie ;-) Zostało mi duuużo farszu tzn kapusty z grzybami i jutro zrobie krokiety a co!! :-) Czuje taki przypłym energii!

Pisałyście wczoraj o tych babciach itd...temat rzeka i w sumie szkoda gadać. My sie nie pierdzielimy i chodzimy do kas z pierwszeństwem. I jakby mnie jakaś baba wkurzyła to bym jej coś ciekawego powiedziała. W tramwaju/autobusie mi ustępują więc nie mam co narzekać bo narazie jest OK.

Ale u nas pieknie sypie!! Niech już tak zostanie do świąt!!!!!!!!!!!!!! Jest prześlicznie. I tak fajnie zimno!!:-)

Ide sie umyc i spać bo męczący dzień miałam. Buziaki i spokojnej nocy:happy:

ionka - jesli to prawda co ten sprzedawca mowi, to niech po prostu idzie na inna poczte i tyle... Pamietacie "Misia" i ten motyw z miastem Londyn, ktorego ponoc nie ma, bo jest tylko Ladek Zdroj??? No to cos podobnego widze :-D

hahaha, no faktycznie :-)
może babka na poczcie też z tamtego okresu sie ostała :-)
nic to, jutro ciąg dalszy...

Patinka- my organizowalismy Wigilię pierwszą dwa lata temu :-) alez byłam podeksytowana!! teraz też... mimo, że święta od 3 lat spędzamy tylko we dwoje :tak:
a moze dlatego? :-)

Ja jeszcze nie śpie i właśnie sobie przeglądałam styczniówki i się następna wysypała dzisiaj wieczorem. O matko! To już coraz bliżej. Ja akurat mam termin z OM na 31 marca, a z usg połówkowego na 24 marca, mogłabym tak właśnie się rozpakować wg terminu z usg.

Hej, jestem pierwsza:-D
ale z Was śpiochy;-):-D
Dzisiaj budziłam się regularnie co godzine:confused2:jakbym miała budzik zaprogramowany
Zaraz lecę na badanka, m.in na glukoze, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a o 16 USG myślałam że się nie doczekam:tak:

Hej brzuchatki!
Matko nie nadażam ze sprzataniem i z nadrabianiem was :szok: godzine czytalam teraz wpisy z wczoraj :)
Mcgosia www.smykolandia.pl przyszły mi wczoraj te bodziaki, słodziutkie:tak:pozniej wkleje fotke.
Caroline ja tez mialam wczoraj ten sam problem z oknami, non stop zamarzały, pomogła mi duza ilosc płynu do b z alkoholem..ale co ja sie nakłęłam przy tym...na szcescie juz mam okna zrobione, swiezutkie firanki wiszą i od razu inaczej w mieszkanku :-)
Adelina super ze z dzidzią wszystko w porzadku !
A ja wczoraj mialam ciezki dzien, rano po sklepach latałam, kupiłam juz prezenty, sobie kupiłam sliczniutka bluzke w orsay, nie ciazowa ale ma super krój ze brzuszka nie widac, i po ciazy moge chodzic.
Jak wróciłam to zabralam sie za mycie okien, i prasowanie firanek czego nienawidze!!!! 3 komplety firanek i zasłon :wściekła/y:takze jak skonczylam to nie umialam nawet lezec bo tak mnie krtegosłup bolał!!
Wygrzebalam wczoraj z szafy płaszcz zimowy który kupilam sobie 2 kata temu, wazylam wtedy troche wiecej ;) pozniej jak schudłam to poszedl na dno szafy, no i wczoraj go wytargalam z szafy i okazal sie w sam raz :tak:zaniose go do czyszczenia i na swieta bede miala w czym pojsc :)))
Nie wiem co na obiad, M zazyczyl sobie b igos, ale troche roboty z tym jest , nie bardzo mi sie chce...
ide ogarnąc mieszkanko, mniłego dzionka kochane :*

ja już od 5.30 nie śpie. Wczoraj któraś wrzuciła link o pozycjach spania w ciąży i tak się przejęłam, że noc przespałam na lewym boku...aczkolwiek 2 razy w nocy się złapałam na tym że przekręcam sie na prawy, no ale na prawym poleżałam tylko 5min :-D

za oknem śnieg pada, więc nawet nosa dzis nie wynurzam z mieszkania.
Od dziś nie jem słodyczy i będzie ciężko - zwłaszcza przy tej pogodzie, no ale dam rade. Ponaszywam na firankę kaczuszki do pokoiku maluszka, zrobię zupę, troche posprzątam no i poleniu****ę. :-)

reklama
Do góry