reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

BRRRR ae zimno i śniegowo...już po glukozie, bleeeeeeeeeeeeeeee
A niedługo na USG, zobaczę moją królewne, no chyba że królewna zmieniła się w królewicza, ale lepiej nie, bo już się przyzwyczaiłam do Gabryśki:tak:

reklama
Kurka! Was nadrobic to prawdziwy wyczyn:-D
Witajcie:) My z M od rana po miescie biegaliśmy.. Eh.. mam dosyc.. Jesteśmy tylko zadowoleni bo nam spoooro kasy wpadło przed świętami i może jeszcze więcej wpadnie;-) Także podzieliliśmy kase na pół i każdy ma na swoje wydatki:-D Kurka ja to pierwszy raz mam tyyle kasiory dla siebie:-DAż nie wiem co znią zrobic, heheh:-) Mam tylko jeden problem.. Nie mam już nic dla M pod choinkę :-( Dzis tak zimno (-11), śnieg padał i wiał wiatr, że dałam biedakowi ten szalik co mu pod choinkę kupiłam co mu się tak podobał:zawstydzona/y: Bo jak miał wyjśc bez szalika to mi go było szkoda:-( No i teraz nie mam nic..:-( A już 17 grudzień..:-( Kurka.. nawet jak coś zamówię z netu to nie wiem czy dojdzie na czas..:-( Może macie jakies pomysły? Albo napiszcie co Wy macie dla swoich M.. bo ja już nie wiem.. na pewno perfumki Bekhama bo ich używa a wlaśnie mu się skończyły ale tak mi głupio tylko to dac..;-)

my niestety oszczedzamy w tym miesiacu i poza zegarkiem, ktory kupilam Karolowi na poczatku listopada dostanie tylko Body z napisem kocham tatusia.
Za to ja na gwiazdke dostane okulary. Fakt, ze bedzie to spoznione, bo wizyte u okulisty mam dopiero w styczniu, ale stwierdzilismy, ze potem jak juz dzidzia przyjdzie na swiat, zostaniemy z jedna pensją, to nigdy nie kupie sobie ladnych okularow.

a tak teraz sie zastanawiam... mama sie pytala co nam kupic na Gwiazdke, oczywiscie jak powiedzialam, ze nic to powiedziala, ze i tak kupi i tak kupi, wiec woli cos trafionego.
I mysle co.. chcialabym, zeby cos dla dzidzi kupila.. typu fotelik-bujaczek?
zeby nie wyszlo az tak drogo..

reklama
Do góry