Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jestem
żyje
nadal 2w1
ale dziś kiepski dzień po lekach wymiękam ciśnienie 70/40 a puls 107!!!
brzusio różnie
cukry też
na kolacje pizza
jutro nadrobie![]()

ja się właśnie zabieram za świeże (tak,tak,tak) truskawki ze śmietanką i cukrem
nie ma to jak sezonowe owoce![]()

Cześć!
Jej jaki dziś mam senny dzień a jestem sama z małą i nie ma szans żeby sie położyć!
Bawiłyśmy się z Lusią w tworzenie kartki (jak niektóre z Was) :
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,1957.html
Prosimy o głosiki:-)!

na 100% jest Gabrysia
waży 1238i wszystko jest bardzo dobrze, nawet termin porodu pokrywa się z miesiączką
![]()
Paula tez bedzie rodzic Gabrysie![]()

a ja myslalam nad lezaczkiem.. o takim:
FISHER PRICE LEŻACZEK POZYTYWKA WIBRACJE GWARANCJ (849688395) - Aukcje internetowe Allegro
Juz glosik oddany.Sliczna buzka i karteczkaCześć!
Jej jaki dziś mam senny dzień a jestem sama z małą i nie ma szans żeby sie położyć!
Bawiłyśmy się z Lusią w tworzenie kartki (jak niektóre z Was) :
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,1957.html
Prosimy o głosiki:-)!
Juz glosik oddany.Sliczna buzka i karteczka
Rybka trzymaj się mocno!
Ja postaram sie poczytać Was jak położę potworka spać!!!
AAA nie napisałam ze widać było włoski u mojej córci, tylko niestety nie widzieliśmy dobrze buźki, bo jest tak ułożona(poprzecznie i stroną do żeber)że cięzko było twarzyczkę wychwycić:-(no ale włoski widziałam i pipcie
Ja tez narazie sama....K byl ale musial jechac po tru** mysle nad kolacja hmn....narazie wypilam szklanke kakao...i mam straaszna ochote na slodkie kurde....jak zas przytyje 4 kg w miesiac to sie chyba zalamiewizyte mam dopiero 7 stycznia a juz nie moge sie doczekac
pospalam i wstalam i nie wieze jak mnie wzielo :/ od paru dni kicham jak wariat i dzisiaj juz nie moge przestac az miesien brzucha boli :/ i nos leci i zimno mi i bede JESTEM CHORA :/
dziewczyny co robic jak sie pojawi goraczka ? czy to niebezpieczne dla dziecka ?
Czy te czeste APSIKKKKK moga tez w jakims stopniu byc niebezpieczne dla malej ?
Jejku zawsze tak cieplo sie ubieram i prosze i mnie dopadlo a ktos mi ostatnio mowil ze kobiety w ciazy tak czesto nie choruja bo sa chronione przez organizm czy jakos tak .
Jak nie przejdzie do rana to do pracy nie ide .
kiedy takie przeziebienie staje sie niebezpieczne dla dziecka ??
Co moge pic ?wypilam taka herbatke z miodem ale nic nie dalo![]()
Dzieki za recepty jutro kupie cytrynke i zrobie ta mikstorke
Ja nie dam rady soczku z cebuli i mleczka z czosnkiem nie lykne tego i tyle razy juz probowalam i nic ten zapach mnie zabija bleeeeeeeeeeee.
wszystko inne tak
Ide pod kolederke
slaba jestem
spijcie spokojnie i do jutra