Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja tez jestem ciekawa jak nasz Bartus bedzie wyglądał i do kogo podobne.

Jutro będę dalej działać, bo dziś już nie jestem w stanie, a moje chłopaki będą kuchnię robiły. W środe piekę ciasta i to chyba na tyle z przygotowań 
ja spotkałam się z tym że jak się rodzi chłopiec to podobny do mamusi a jak dziewczynka to do tatusia... Tak jest u wielu moich znajomych :-)
Moja dzidzia to po mnie może mieć duże oczy reszta może być po tatusiu![]()
U mnie w rodzinie też tak jest że chłopcy podobni do mamusi,a dziewczynki do tatusia,chociaz u nas jest jak narazie jedna księżniczka:-)- kochana ja tez tak myslalam ale moj syn to identyczny K jak byl taki maly zreszta duzy tez...normalnie skora zdjeta toczka w toczke to samo dziecko hehe....po mnie ma jedynie charkter ktory mozna porownac z ADHDja spotkałam się z tym że jak się rodzi chłopiec to podobny do mamusi a jak dziewczynka to do tatusia... Tak jest u wielu moich znajomych :-)
Moja dzidzia to po mnie może mieć duże oczy reszta może być po tatusiu![]()
nawet plec po tatusiu....mam nadzieje ze u Krystianka bedzie odwrotnie ze odziedziczy charakter spokoju i pokory po tatusiu a wygladu troszke po mamusi
Mag349 - ta juz 31 tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
I aż mnie to przeraża, że tak szybko leci. Wcześniej się nie mogłam doczekać na kolejną wizytę, teraz mi leci nie wiem kiedy. 5 stycznia ostatnie usg i może Kinderniespodzianka wreszcie raczy się ujawnić 
No wiem własnieI aż mnie to przeraża, że tak szybko leci. Wcześniej się nie mogłam doczekać na kolejną wizytę, teraz mi leci nie wiem kiedy. 5 stycznia ostatnie usg i może Kinderniespodzianka wreszcie raczy się ujawnić
![]()

zazdroszcze ze juz masz 31 tydzien :-)
wiecie ze ja juz powoli mam dosyc brzuszka? Juz wolalabym zeby byl marzec i dzidzia byla.. ale nie we mnie :-)
coz tu mowic.. ciezko mi sie robi.
A najbardziej przeszkadza bol plecow i krocza
Wlasnie Karol poszedl ogladac mieszkanie, bo ja nie chcialam wychodzic, twardy brzusio mam. Juz 2 nospe biore. Porobie jeszcze kilka rzeczy i ide sie polozyc.
Mialam umyc wanne.. ale zobaczymy..
Dzisiaj akurat mnie napiernicza porządnie 
- o wlasnie bo Ty bidulko niewiesz kogo nosisz pod serduchem ....a jaki masz brzuszek?? taki bardziej jak pilka czy taki na boki tez ?? i ile juz przytylas??No wiem własnieI aż mnie to przeraża, że tak szybko leci. Wcześniej się nie mogłam doczekać na kolejną wizytę, teraz mi leci nie wiem kiedy. 5 stycznia ostatnie usg i może Kinderniespodzianka wreszcie raczy się ujawnić
![]()
- ja mam to samo...od kilku dni boli mnie krocze i wczoraj i dzisiaj mialam po 1 skurczu..ja wiem jak wygladaja skurcze i teraz mnie to przeraza....trzymam kciukasy za mieszkanko a jakies korzystne??zazdroszcze ze juz masz 31 tydzien :-)
wiecie ze ja juz powoli mam dosyc brzuszka? Juz wolalabym zeby byl marzec i dzidzia byla.. ale nie we mnie :-)
coz tu mowic.. ciezko mi sie robi.
A najbardziej przeszkadza bol plecow i krocza
Wlasnie Karol poszedl ogladac mieszkanie, bo ja nie chcialam wychodzic, twardy brzusio mam. Juz 2 nospe biore. Porobie jeszcze kilka rzeczy i ide sie polozyc.
Mialam umyc wanne.. ale zobaczymy..
- o wlasnie bo Ty bidulko niewiesz kogo nosisz pod serduchem ....a jaki masz brzuszek?? taki bardziej jak pilka czy taki na boki tez ?? i ile juz przytylas??
- ja mam to samo...od kilku dni boli mnie krocze i wczoraj i dzisiaj mialam po 1 skurczu..ja wiem jak wygladaja skurcze i teraz mnie to przeraza....trzymam kciukasy za mieszkanko a jakies korzystne??