Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hello,hello
przyszedł mi dzis materacyk do łóżeczka,ale ciuszki jeszcze nie:-(kurcze a zamówiłam je wcześniej niż materac
moni -3mam kciuki i daj znac jak po USG
patinka-uważaj na siebie i odpoczywaj, gdyby oś się działo, jedz na izbe, tam sie zajmą Wami, a Ty będziesz spokojniesza

Pospałam troche i czuje sie troszke lepiej. Dzwoniłam do szpitala na izbe przyjęć i mi babka powiedziała że nie koniecznie musi być to coś groźnego jeśli mały sie rusza itd ale jesli przyjde do nich to mnie zostawią. Jeśłi jutro nie będzie lepiej to sie pakuje i ide na taxi i to pierdziele. POleze tydzien i moze mi ten fenoterol włączą. Zobaczymy. Coś czuje że wielki dzień jest bliżej niż myślałam. Moja mama tez dzisiaj na mnie spojrzała i powiedziała ze źle wyglądam. Po Nowym Roku kupujemy wózek i łożeczko i kosmetyki musze dokupić. Na teraz jakby coś to mam. Jutro naszykuje dla M rzeczy dla maluszka bo już mam poprane jakby coś sie miało dziać i zobaczymy. Brzuch mam teraz miękki ale martwi mnie to że prawa strona mnie boli i ruchy Franka bolą jak nigdy. Eh poczekam do rana albo jak w nocy sie bóle nasilą to jedziemy. Jakby coś to szczęśliwego Nowego Roku!! Pełnego uśmiechniętych buzi naszych Maleństwa i jak najmniej trosk i kłopotów!!;-)
Ostatnio ja tryskam optymizmem i oby tak zostało, razem podołamy temu zadaniu, gorzej jakbyśmy oboje chwycili jakiegos doła
, a 11 stycznia zaczynamy szkołę rodzenia.aaaa... !!!! dziewczyny mam siare... i to z obu piersi !! z prawej wiecej...
tylko myslalam, ze bedzie bardziej przezroczysta ta wydzielina, a u mnie jest to mocny zolty czasami przechodzacy w pomarancz..
jestem zszokowana.![]()
też znalazłam taka niespodziankę...Wiesz u nas tez bedzie spiecie bo u mojego w rodzinie szybko sie dzieci chrzci,a ja chce dopiero w lipcu bo wtedy moja siostra przyjedzie do mnie a ma byc chrzestna wiec spodziewam sie wojny po porodzie.U nich chrzci sie juz dwutygodniowe dzieci,dla mnie to nonsens bo jak ja bede po cc to nie wyobrazam sobie imprezy robic.
więc zapowiedziałam: lipiec- sierpień, jak już dzidzia duża na tyle będzie, że nie złapie mi kazdego zarazka od ludzi na lotnisku 

moje lozeczko idzie juz 3 dni kurierem i dzisiaj bedziemy dzwonic. No do cholery to niepodobne. Jeszcze sprzedawca sie nie odzywa na maila, czy w ogole je wyslal.![]()
ja rozumiem, że to za granicę i te hece były z kodem pocztowym (bo tu nie ma), no ale miesiąc????? 

gdzies o 4 sie uspokoiło i wtedy zasnęłam... a o 7 na siku... ;-)