reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

reklama
Patinka trzymaj sie kochana :) zaciskaj nogi :))

A my juz po kinie film byl super :) po pysznej kolacji ruszyc sie nie moge :)autobusem pod sam dom i juz w dresie :) czekam na 24 :) i bede pic szampana takiego dla dzieci :)

Jeszcze troszke dziewczyny i mamy styczen :) jupiiiiiiiiii a u nas nawet snieg zaczol padac wiec prawdziwy styczen :)

sylwester.jpg

komu lyka :)

Witam.
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam

Patinka1985 Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze z Tobą i Frankiem!! Musi być!!

Dostałam niedawno od Patinki smsa
"Hej. Z tej strony Patinka1985. Jestem na patologi ciąży. Rano miałam nieregularne skurcze. Szyjka skrócona do 1 cm. Franek skacze w moim brzuchu hehe Dostaje dożylny Fenoterol. Ręce trzęsą mi się jak u alkoholiczki. Pozdrawiam Was serdecznie! buziaki"

Trzymamy mocno kciuki!!

Kochane życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!!

Patinka-trzymaj się kochana dzielnie. Nogi w górę a dla malucha jakies kołysanki zaspiewaj coby czujnośc szkraba zmylić i dać mu info ze jeszcze nie czas z brzucha wyłazic. Niech sobie w ciepełku odpoczywa a nie na Sylwestra sie wybrał imprezowicz mały;-)

Hej dziewczynki ja dzisiaj byłam na usg mała dalej ma poszerzoną miedniczke prawej nerki i moczowód ale naszczęście nie powiększyło sie to przez 5 tyg a miedniczka minimalnie zmalała, druga nereczka i cała reszta oki. Za kilka tyg mam jeszcze jedno usg kontrolne w szpitalu i konsultacje z chirurgiem dziecięcym, który powie jakie badania będzie trzeba zrobić po porodzie.
Mała rośnie wyprzedza o tydzień :tak: waży 1476g :-) spora dziewczynka, dzisiaj nie chciała pokazać buźki tylko pipke pokazywała.

Dziewczynki życze Wam Szampańskiej zabawy, szalonych chwil,
udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 :-)

Faktycznie duża niunia!:szok: Oby dalsze badania pokazały ze wsio juz ok maleńka zdrowiutka!

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Bidulko ty, zachciało sie pozyc i masz. No ale na perwno wytrzymasz. Wszytsko dla naszych dzieciaczków. Trzymam kciuki za kolejne 6 tyg. albo i więcej!

Dziewczynki kochane, życze Wam wszystkim
w Nowym 2010 Roku
samych pieknych chwil,szczęśliwych rozwiązań, zdrowych maluszków, żadnych nerwowych sytuacji i duuuużo cierpliwości:-).
Buziaczki w brzuszki!

Kochane, szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę, aby wszystkie Maluszki się urodziły o czasie i przede wszystkim zdrowiutkie!!
Ja właśnie pożegnałam koleżankę, posprzątałam ze stołu i lulu idę. Jak wstanę, to poczytam co i jak, bo wczoraj nawet nie zajrzałam. Buziaki.

reklama
Dzien dobry kochane !! styczen juz mamy!!!!

Strasznie jestem niewyspana!!! poszlismy spac o 1 i wstalismy o 8 a czuje sie jakbysmy nie spali wogole:nerd:

Pojechalismy przed polnoca do znajomych na chwilke tzn ja pojechałam a maz juz po flaszczeczce wypitej w samotnosci siedzial obok :tak: ale to bliziutko wie daleko nie jechalam strasznie slisko!! i niedlugo tez gdzies jedziemy pojezdzic.... pewnie bede musiala wozic meza po kolegach i z kazdym jedym piwsko:dry:

No nic ide pic kawe bo inaczej sie nie obudze

Szczeslkiwego Nowego roku Kochane mamusie!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry