Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale numerNa usg były dwa serduszka!!!
. Gratulacje! 
Zastanawiam się jak to będzie jak mi brzuszek urośnie bo juz teraz mnie nieźle napiernicza kręgosłup..

Pobiera wymaz z kanału szyjki macicy. To jest głęboko, dlatego potrzebny jest wziernik i nie jest to miłe.Właśnie jak to jest z tą cytologią?? Jak to lekarz pobiera jakiś wycinek do badania?? Bo ja nigdy nie mialam... Tzn na pierwszej wizycie wkładał mi wziernik taki i było to troche nieprzyjemne i leciutko zabolało ale nie wiem czy juz miałam tą cytologię czy nie

Podobno w ciąży zdarzają się odchylenia. Ale nie wiem czy na tak wczesnym etapie...Co do tego mojego TSH to sie mocno dziwie, bo robilam badania przed ciaza i wyszlo w normie... Echhh zobaczymy z a 2 tyg.

Jeszcze herbatkę dopijam. Zjadłam dwie kanapki z pomidorkiem i coś mi się odbija.. mam nadzieję, że nie wyląduję w kibelku
Jeszcze nie miałam okazji witac się z kibelkiem w taki sposób i mam nadzieję, że nie będe już miała takiej okazji:-) Ja usg mam 12sierpnia a wizytę 25 sierpnia
Ciekawe jak urosła ta nasza Fasoleczka

Podobno spłodzimy 0 dzieci. Jedno mam już a drugie w drodze. O czym więc mówimy, no pewnie ale pośmiać się można. Ja mam coś bardziej wiarygodnego, narazie na wszystkich co sprawdzałam się zgadza.
No dokładnie niecierpliwosc sie ujawnia w takich momentach... chcialo by sie juz tyyyyle wiedziec a tu taka mala kruszynka
bylam pierwszy raz wczoraj u lekarza i widzialam pechezyk tylkowizyte kolejna mam za 3 tyg
i juz tupie nozkami z podniecenia
![]()
Co do kalkulatoraPodobno spłodzimy 0 dzieci. Jedno mam już a drugie w drodze. O czym więc mówimy, no pewnie ale pośmiać się można. Ja mam coś bardziej wiarygodnego, narazie na wszystkich co sprawdzałam się zgadza.
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Ważne jest żeby wziąść pod uwagę skończone lata i miesiąc poczęcia. Mi wychodzi drugi chłopak ;-)
Ale jakby patrzec na wiek rocznikowo (24) to wychodzi synuś..