Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tabasia Kurczę jak zrobić taki suwaczek jak ty masz bo bardzo mi się podoba. Wchodzę na tą stronkę i niewiem co mam wybrać. Pomocy!!

chyba z tydzien
ale juz tlumacze Ci szybciutko co i jak ;-)
), wybierz kolor, wpisz date porodu, get you code :-) i gotowe :-)

Bylismy dzis na obiedzie i zamowilam sobie grillowanego pstraga i jak tylko kelnerka odeszla od stolika to mowie do mojego M, ze zaloze sie, ze mi go z glowa przyniosa. No i sie nie pomylilam!!! Jak zobaczylam ta biedna rybe na moim talerzu, to normalnie mi oczy mgla zaszly 

Biedny M musial sie z tym rozprawic i dobiero moglam przystapic do konsumpcji
Smakowal mi, ale chwile pozniej znowu bylam glodna... Tez tak macie, ze robicie sie przerazliwie glodne w ciagu kilku minut? Bo ja juz z tym wytrzymac nie moge
I od razu mnie zoladek boli, a o czy nie pomysle, ze bym zjadla, to niedobrze 
Bardzo ... zdrowe 
:-)
, bo mi się zachciało
)
mam nadzieję że Wy miałyście lepsze poranki ....Witam marcóweczki ja po raz pierwszy na waszym forum ale postanowiłam się uaktywnić
To mój 5 tydzień na razie urosły mi tylko piersi( niebawem będę musiała poszukać jakis namiot by okryć tą moją mleczodajnie) Bolą mnie, są delikatne itd.
Czasami mnie zemdli, a w pierwszej ciąży w tych tygodniach to niezłe mnie już mdliło.
Na razie jest fajnie:-)
Aha jeszcze jestem troszkę bardziej śpiąca.
Pozdrawiam :-)
:-)Mi tam piersi mogłyby urosnąć. Ja mam 75 B. teraz troszkę mi urosły ale część staników jest jeszcze na mnie dobra
Choc widzę, ze ciut ciut mi piersi podrosły ale nie za dużo
Wiecie cooooo niemogę się doczekać miłego czasu naszych wspólnych dzidziusiowych zakupów. Tak dobrze jest mieć się kogo doradzić, a ile rzeczy można się dowiedzieć właśnie dzięki takim "pogaduszkom".. Ja już powoli sobie marzę i oglądam a to wózki a to inne bzdety. Uwielbiam tę chwilę która niebawem nadejdzie:-)
ja o niczym innym nie myślę tylko jaki wózek itp;-)
Nawet na allegro z M juz ogladaliśmy i jak jesteśmy na spacerku i widzimy parę z wózeczkiem to od razu mówimy co nam się w wózku nie podoba ( że małe koła i dziecko się trzęsie wtedy jak galareta jak jedzie po nierównej powierzchni itp);-) I mamy nawet jeden czy dwa modele upatrzone już