reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mnie tez nosi jak mamnerwa i nie raz cos brakuje ale staram sie byc silna a przed wszystkim dla malej bo nie chcejej truc .A nieraz jak kolezanki tak do kawki pala to az achhh cukierek i jest git

reklama
I ja chyba nie zasne czekam na M bo poszedl na piwko i jeszcze go nie ma a ja jak zwykle mam nerwa :wściekła/y:bardzo nie lubi jak idzie w miasto naszczescie nie za często to się zdarza.

ja też kiedys nie umiałam zasypiać bez meża, ale w zeszłym roku pracował w innym mieście i do domu wracał tylko na weekendy i po tym się jakoś przyzwyczaiłam,na szczęście teraz pracuje na miejscu:tak: własnie z tej tęsknoty tak się sobą nacieszalismy w te weekendy że Kubka zmajstrowaliśmy, a jak mielismy parcie na Dzidzię to ni chol... nie wychodziło:-D:cool2:

bo zawsze tak jest jak sie bardzo chce to nie idzie tak tez bylo u nas a jak sobie odpuscilismy sex na cale 8 tygodni i potem zaraz po @ heja to prosze jest i marcysia

dziewczyny podsuncie prosze jakiesfajne imiona dla dziewczynki bo to moje dziecie chba bezimiene bedzie. U mnie z ciąża to wyszło super dokładnie wtedy kiedy chciałam i za pierwszym razem no i dziewczynka.

no my dość sporo próbowaliśmy i w końcu się udało ale w pewnym okresie to miałam takiego doła:no:,zaczynałam juz mysleć że nie mogę mieć dzidziołka,ale na szczęście mogę:-D i nie zamierzam poprzestać na jednym o ile warunki życiowe nam na to pozwola:tak:

mi sie podoba MICHALINA i jak bym tego nie miala co mam to by byla michalinka :)Podoba misie tez jagoda ,paula,maxine ale to bardziej tutaj uzywane :)oprocz jagody oczywiscie

matko, ledwo nadrobiłam :shocked2: ;-) tyle tego napisałyście, że nie wiem, kto co pisał :confused:
alez padnięta jestem...

w ogóle siedzę sama, bo M. poszedł do pubu z kumplami... opijają dziecko znajomych... moim zdaniem okropny "zwyczaj" :dry:

Ja ide 21 stycznia do gina to znów dzidziolka pooglądam :)

to tak jak ja :-) akurat w urodziny M. :tak: może nawet ze mną pójdzie, to będzie miał prezent- poogląda dzidzię ;-)

Do tego dowiedzialam sie dzis, ze u nas nie ma becikowego, ale co miesiac wyplacaja prawie 150euro do osiemnastego roku zycia dziecka, wiec chyba lepsze rozwiazanie.
Macierzynskiego jest od 240-280euro tygodniowo, wiec tez da sie zyc. No i do pogody sie mozna przyzwyczaic :-D Wcale tak duzo nie pada ;-)

pewnie, prawda z tą pogodą :-) teraz co prawda LEJE i WIEJE, aż telewizja mi padła, ale za to jak fajnie deszczu posłuchać... :tak: już nawet jak zmoknę, to się nie wściekam ;-)
no i z kasą nie jest źle na tych urlopach :blink:
co do wysokości macierzyńskiego, to ciągle czekam na list od nich... mam nadzieję na to najwyższe, heheh ;-)

muszę się dowiedzieć o te czopki glicerynowe... bo znam tylko tutejsze dla dzidziolków na zbicie temperatury... moje dzieci w przedszkolu na zaparcia dostają syropki tylko... a działają po jakimś czasie dopiero...

dziś byłam na zastępstwie w 3-latkach i dowiedziałam się, że jestem gruba, bo mam duży brzuch :-D dzieci są przeurocze, nie? :-D

reklama
Do góry