Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehe byle nie baletowej
Karol by mnie pocwiartowal, ze chce by jego Syn byl baletnica a nie pilkarzem
a swoja droga, czy kazdy tata marzy by jego syn byl pilkarzem albo siatkarzem?![]()

, ale co się dziwić... mąż gra w nogę od małego, do tej pory, nabijam się z niego że już jest stary pryk

a zaraz z nim pojdzie na spacer.
juz nie moge sie doczekac - kochana u nas srednio....boje sie jutrzejszej wizyty bo szczerze to przez ten caly tydzien nie za bardzo lezałam.....hej niedzielnie
u nas w miarę ok choć mam jakąś chandrę od paru dni i tak mnie na płacze bierze że hej
ale co tam
jak z młodą mamusią???
jak tam czarnuszka twoje samopoczucie???
patinka jak fenek uważaj na siebie bo ja widze że ty na biegu jesteś
co do urlopu masz rację macierzyński plus za ferie i wakacje czyli 6lub 8 tygodni
ale np ja wracam już 14 czerwca bo od września mnie nie było i jak nie wróce strace staż na mianowanego a zostało mi 9 miesięcy już 2 lata za mną;-);-);-) a przy dwójce dzieci nie dam rady pracować aż tak efektywnie (szkolenia granty imprezy) szkoda mi tych dwóch lat
dlatego wracam na 10 dni a potem do września w domku;-);-);-)
ja odpoczywam moja ekipa na placu zabaw dla dzieciaków do 13 spokój
miłej niedzielki
-a jak sie to robi?? zeby bylo wiecej postow na stronie??zmienilam sobie w opcjach ilosc postow na stronie. Fajniej sie teraz czyta.
I wedlug tego napisalysmy tylko cos okolo 450 stron![]()
Eee tam
![]()
-a jak sie to robi?? zeby bylo wiecej postow na stronie??
da się ale dla bezpieczeństwa na początku wozi się dzidzie tyłem do kierunku jazdy![]()

Tego naszego 0-13 się nie dałoda się ale dla bezpieczeństwa na początku wozi się dzidzie tyłem do kierunku jazdy![]()
. Potem mieliśmy taki 0-18 i on mógł być montowany albo tyłem, albo przodem. Ale szczerze mówiąc on się nie bardzo nadaje dla noworodka.heh mój mówi że Hanka bedzie kolarstwo szosowe uprawiać. małż był przez wiele lat kolarzem wiec stad te zapedy.hehehe byle nie baletowej
Karol by mnie pocwiartowal, ze chce by jego Syn byl baletnica a nie pilkarzem
a swoja droga, czy kazdy tata marzy by jego syn byl pilkarzem albo siatkarzem?![]()

ale kasy z tego nie ma wiec.. fajnie byoby gdyby gdyby dzielili ze mna pasje do podrózy
No i fakt - Jas uwielbia pilke, ale zoabcyzmy co z tego bedzie 
Otulony kocem i przypiety pasami (zdjecia byly robione po zdjeciu pasow).
) bo synus szybko rosl i np. Maxi Cosi bylby mu za maly w wieku kilku miesiecy, a w tym spokojnie jezdzil do bodajze 11 meisiaca zycia. Teraz mam Chicco - 9-18kg ale poniewaz on jzu wazy 17 to wiosna przenosiny do kolejnego fotelika - sprzedawca znow zachwalal Chicco ze wzgledu na to ze rosnie nie tylko wzdluz ale i super wszerz 
Kupiłam śpiworek używany na allegro - taki pod pasy bezpieczeństwa czyli i do wóżka i do fotelika- nowy to chyba bez sensu bo możemy go krótko używać!heh mój mówi że Hanka bedzie kolarstwo szosowe uprawiać. małż był przez wiele lat kolarzem wiec stad te zapedy.
Dziewczyny a kupujecie spiworek do fotelika? Bo zastanawiam sie czy jest sens bo mam taki kombinezon zimowy z nogawkami wiec spokojnie moge w nim wkładac do fotelika a kupowac spiworek na miesiac czy dwa to chyba nie ma sensu![]()
Jestem powiedzmy na bieżąco i maluszki wozi się tyłem do jazdy , jeśli chodzi o jazdę z przodu to tylko w przypadku możliwości wyłączenia poduszki powietrznej!Tak na początku trzeba tyłem do kierunku jazdy nawet na miejscu pasażera z przodu.Mam szwagra policjanta i mi tak mówił![]()
Spokojnie po tygodniu można już próbować na 5-10 minut jeśłi nie mam mrozu, i silnego wiatru- pamiętaj że i tak każdy ma swoją wersje!
Dzięki dziewczyny za rady, ja to ciemniak jestem, więc się muszę dokształacać od was;-) A właśnie pytam o te pierwsze spacery, bo bratowa Ł mówiła tak jak wy, ze po dwóch tygodniach, jak nie będzie wiało i mrozów, a znowu moja kuzynka powiedziała mi, ze dopiero po miesiącu można zacząć werandować, czy tam przy oknie
![]()

Ja zmieniałam fotelik jak Lusia miała 11 miesięcy i kupiłam też taki z funkcją całkowietego leżenia- bo bez tego z maluchem ani rusz bo dużo śpi a inaczej główka poprostu leci!my fotelik zmienialiśmy koło roczku, bo Olek dostał na urodziny nowy fotelik (taki z funkcją do położenia -polecam). Ale moja znajoma ma 9 miesięcznego i już musiała zmienić bo jej wyrósł - PAKER![]()
!