Daria_b525
Fanka BB :)
az brak mi slow... wspolczuje Ci, musisz byc strasznie silna, bo ja takiego lenia to "lalabym" ile wlezie i latwo by nie mial. I ciagle bym ryczala, chyba bym nie dala rady z nim wytrzymac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja robiłam wcześniej, bo z analizy moczu wyszły drożdżekoza dziękiLidla też mam koło domciu to se jutro zafunduje takie pyszności a co!!
z żurawiną jeszcze nie jadłam ale skoro tak polecacie to sie skuszę. Tabasia nie martw się Kochana,napewno wszystko będzie oki. Dziewuszki czy zawsze w III trymestrze lekarz zleca badanie na te wszystkie bakterie??? bo mi do tej pory nic takiego nie kazał robić ( a pisałyście ostatnio o posiewie ) a ja trochę nie w temacie jestem
![]()

, a teraz póki co nie mam zalecenia na kolejne badanie moczu, tylko całą serię badań z krwi (krzepliwość, próby wątrobowe, mocznik, bilirubina itd.), zastanawiam się tylko, czy na to dostanę skierowanie od lekarza rodzinnego ,czy jak z grupą krwi trzeba za to płacić
Nie orientuje się ktoś??

POWODZENIA!!!Witam z rana
AAaaale mi się wstać nie chciałoNo ale cóż nigdy nie mogę sie zwlec z łóżka, jak mam jechać na uczelnie
W dodatku dzisiaj 2 zaliczenia.. Wczoraj próbowałam sie uczyć, ale mój zamulony mózg po prostu nie chciał niej niwoić.. Umiem piąte przez dziesiąte, mniej niż więcejCoś okropnego uczyć się w ciąży.. wogóle się skupić nie mogłam
Ja sie szykuję, bo nie zdążę, a muszę sobie kanapek narobić.
Miłęgo dnia brzuszki![]()

U mnie też dzisiaj, a zaczyna dopiero od 17, więc będzie czekania, a jeszcze muszę nieco sprzątnąćWitam
Ja też czasami biorę no spe jak mnie brzuch boli. Ja dopiero mam wizytę i USG 29 stycznie, niby miałąm wizytę i usg tydzień temu ale wydaje mi się że całe wieki temu.
A u nas dziś ksiądz chodzi po kolędzie, nienawidze tego czekanaia, ma chodzić od 14 więc u nas pewnie będzie ok.17

. Na razie jednak wietrzę mieszkanie, bo wstyd się przyznać, ale okazuje się, że można zwęglić jedzenie odgrzewając je w mikrofali

- sama wczoraj sprawdziłam i do dziś czuć

po drugie po 6 miesiącach zamierzam wrócić do pracy...a dziecko chce dać do żłobka(oczywiście jak się uda
) i wten czas pies miałby być sam w domu ok 9h...Witajcie brzucholki!!!
Ja po wizycie u ginapo ostatnich bólach kazał mi się w środę położyć i uważać na siebie do dzisiejszej wizyty bo był na urlopie
Ale mineły bóle już w czwartek, ale odpoczywaliśmy i dziś na wizycie nic niepokojącego gin nie odkrył szyjka skróciła się minimalnie jeszcze, ale nadal bezpiecznie w miarę z nami
Mały jakiś gigant dla mnie 2390... lekarz śmiał się, że wszystko idzie w maluszka bo ja sama 700 g przez 3tygodnie przytyłam heheh. Mały ułożył się już główką w dół i ze względu na rozmiary raczej już tak pozostanie, choć fikołki uwielbia i wszystko w jego przypadku jest możliwe
za 2 tygodnie umówiliśmy się na godzinne ktg a za 3 tygodnie wizyta z kolejnym usg
![]()

madzia84 napisz, jak poszło siostrzyczce;-)
Ja przed ślubem miałam kotka, a mąż w domu kotkę. Oba koty zostały u rodziców - tęskno za nimi, ale przy małym dziecku bezpieczniej, poza tym mój kotek to wychodzi na dwór jak ma ochotę, a w mieście bałabym się go tak wypuścić:--
-( a to mój Snikers
http://www.mimuw.edu.pl/~adamczyk/photos/kot/DSC_0181.jpg

ja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669