Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Generalnie po latach brania tabletek to nie mam ochoty do tego wracac, tym bardziej, ze nie do konca dobrze je znosilam :-( jak dla mnie to na razie brak idealnych rozwiazan antykoncepcyjnych 
hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)
A mój dzidziol też ma ostatnio często czkawkę ale prawie zawsze w srodku nocy i oczywiście ja też nie moge wtedy spać![]()

, ale nie bardzo wiem, jak ją po ciąży stosować, zwłaszcza zanim wszystko wróci do normy;-)- jakie cudnee!! jak z widokówkiodnośnie tematu psio-kociego :-) To nasze giganty![]()
- o jaaaaa jakie zdjecie ekstra jak na kalendarzja zawsze miałam dużo zwierzaków (moi rodzice mieli duży dom i mogliśmy trzymać różne zwierzaczki) i lubię ogólnie wszystkie
a koty są kochane,
nawet te z trudnym charakterem
(jak mój obecny)
a oto moje piękności:
Zobacz załącznik 197669
- ja tabletek nie moge i zaraz po porodzie biore sie za spiraledziewczyny ja z innej beczki
czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???
ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???
jakie macie doświadczenia i zdanie ???