reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tel.przenosny ,internet mobilny ,plasmy,i wszystkie inne urzadzenia nie wydzielaja tyle co te dwa male glosniczki :/ I moze tak mialo byc ze mialam tego nie kupowac akupilam bo tanio bylo a teraz mam sucz skasowala sianko i ja nie mam nic a za 24 euro bym sie najadlam w Mc Donaldzie i bylabym szczesliwa no Marcysia tez :)Ide lulu moze wtedy nerwypuszcza :)Spijcie slodko

reklama
kamikaa kopie dowodu wpłaty jej wyślij jeśli to przelewem albo jakieś potwierdzenie moze, ale skoro to szkodliwe to zdrowie ważniejsze;-)

dobra idę do łóżeczka Dobranoc , spokojnejjjjj nocy

Ostatnia edycja:
kamikaa kopie dowodu wpłaty jej wyślij jeśli to przelewem albo jakieś potwierdzenie moze, ale skoro to szkodliwe to zdrowie ważniejsze;-)

dobra idę do łóżeczka Dobranoc , spokojnejjjjj nocy

To chodzi o to, że ta laska dostała te pieniądze, tylko chyba potem stwierdziła, ze za mało tak? Nie martw się nic, musi Ci sprzedać na takich warunkach jakie były w aukcji, przeciez to wszystko jest do sprawdzenia. Tylko poczekaj spokojnie na odzew z ebaya. Nie denerwuj się Kochana, to tego nie warte!

candy6 ona dostala siano juz dawno i nawet powierdzila to wiadomoscia ktora do mnie wyslala ale gosciowa sobie upier.......w swojej glowie ze ja mam jej jeszcze wyslac siano bo za malo :(Kupilam od suki 3 rzeczy ten caly set dla baby 4 jakies ciuszki 6 jakichs ciuszkow (zdiecia juz wam wklejalam ) i ona miala mi to wszystko w jeden karton wsadzic za wszystko zaplacilam 17 + 7 za przesylke i nagle mi pisze po jakims tam czasie ze musze jej jeszcze nastpene 7 dodac bo jej za malo .Jak kupujesz na e-bay i koncowe jest potwiedrzasz kupno ,sprzedawca dostaje twoje dane ty jego nr konta i tam jest napisane ile trzeba za wszystko zaplacic ja takzrobilam i teraz taki cyrk !!!!!

witam wieczorowo :-)
żołądek mi wariuje, coś mi tam się przelewa i ogólnie nie jest za przyjemnie... pewnie mnie dzieciaki zaraziły tą grypą :no: a dziś na dodatek jeden maluch mnie obrzygał (sorki za dosłowność), chlusnęło jak z wiadra :baffled:
zadzwoniłam do jego rodziców i co sie okazało??? że oni oboje w domu, mają to samo,a chorego dzieciaka wysłali do przedszkola :szok:
bezczelność i znieczulica na krzywdę własnego dziecka :wściekła/y: :baffled:

Czarnuszka- lepiej idź do tego szpitala :tak: lepiej w takiej sytuacji dmuchać na zimne :tak:
a tabletek Ci nie dała, bo na Twój problem wystarczyłoby leżenie, po co miałaby Cię na wyrost faszerować prochami?
uważam, że takie podejście jest dużo lepsze, niż od razu tablety :tak:

zapomniałam wam napisać, że wczoraj przy odwiedzinach u koleżanki (w grudniu rodziła) dowiedziałam się, że mój szpital:

po 1: nie daje znieczulenia (czy to w ogóle możliwe:confused::szok:)
po 2: przy 1 porodzie zawsze nacinają kobietę - z jakiej cholera racji, a jeśli nie trzeba:dry::no:

to faktycznie nieciekawie.. :dry:
u mnie pytają, JAKIE chcę znieczulenie, mam zamiar poprosić o gaz, ale wszystko inne mają mieć przygotowane na wszelki wypadek :tak:
co do nacięcia- nie mam zielonego pojęcia :baffled:

Kamikaa- tego Twojego męża to tylko w doopę nakopać!! :wściekła/y: a Ty, Kochana, następnym razem też olej obiadki i jakies ciężkie sprzątanie- świat sie nie zawali, jak jaśniepan rączki pobrudzi :wściekła/y:

hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)

ja takim sposobem jestem teraz w ciąży :-D to miał być ewidentnie dzień niepłodny :-D hahaha :-D
także po porodzie wracamy do pewniejszych metod :tak:

a jeszcze co do pracy- moja szefowa czasem na totalnego zajoba :baffled:
dziś wpadła do nas do pokoju, myśmy o czymś gadały, no ale jak ona tak przyszła, to przestałyśmy, bo myslałyśmy, że coś chce nam powiedzieć.
pól godziny potem każda z nas była wezwana do gabinetu, żebyśmy wytłumaczyły O CZYM ROZMAWIAŁYŚMY I DLACZEGO JĄ OBGADUJEMY :szok: :szok:

po tym zajściu to dopiero obrobiłyśmy jej tyłek :-D

mag349 kochana wiem ze nie warto ,caly czas to sobie gadam niech jej te 24 wyjdzie bokiem niechja MYSZY ZJEDZA :-D nieraz cos mi podpowiada nie kupuj nie trzeba a ja glupia i tak kupuje po to zeby potem wlasnie sie wsciekac chyba :-DCaly taki nowy set Carrera baby kosztuje 30 euro dopiero teraz zobaczylam takze pojade do sklepu kupie i mam to gdzies :)

hhaha dopiero jak zdecydowalismy sie na baby to wtedy w dni płodne i wtedy za trzecim podejściem zaszłam ,a tak to niepłodnie 6 lat i nic:tak::cool2:

hhaha dopiero jak zdecydowalismy sie na baby to wtedy w dni płodne i wtedy za trzecim podejściem zaszłam ,a tak to niepłodnie 6 lat i nic:tak::cool2:

A ja nie mam co liczyć na naturalne metody, z moimi "regularnymi" cyklami. Prezerwatyw nie mogę, tabsów nie mogę (ani nic hormonalnego) to nie wiem co będzie :-D Chyba że coś mi się odmieni w organiźmie po ciązy :-D

Kamikaa - nie znosze takich ludzi. Takich, co to próbują zrobić interes za wszelką cenę i jak się nie da za bardzo zarobić na niczym, to chociaz na wysyłce. Porażka po prostu! Pakowanie chyba jej nie kosztuje 7 euro? Durnowata!

Kamikaa to ja Ci pomogę i od siebie też dorzuce trochę myszek na tą małpę:wściekła/y: a Ty się szmaciarą nie denerwuj,bo takim ewenementem społecznym to nie warto:tak:

reklama
Ania skrzat dzieki i wszystkie inne tez poslemy jej wszystkie myszki i iech ja zezra :-D a wy macie ogromne ciacha ode mnie :)paczki ,ptysie ,eklerki i cuda :)

Do góry