reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
juz jestem,zrobiłam sobie kanapeczki tak na szybko i cappucino czekoladowe:-)
nic słodkiego niestety niemam,bo już zjadłam dzisiaj...całą czekoladę,2x rogalik z czekoladą i paczkę chipsów bekonowych...normalnie masakra :)))))))

jakos w mojej lodowce wszystko bleeeeee tak sobie wyobrazilam twoje pyszne kanapeczki pewnie masz akiswiezy polski chlebek z maselkiem i szyneczka i pewnie ogorkiem swiezym ktora pachnie na cala chate :) ja wzielam plasterek sera zoltego i mam serek homogenizowany o smaku wanoliowym :)

jakos w mojej lodowce wszystko bleeeeee tak sobie wyobrazilam twoje pyszne kanapeczki pewnie masz akiswiezy polski chlebek z maselkiem i szyneczka i pewnie ogorkiem swiezym ktora pachnie na cala chate :) ja wzielam plasterek sera zoltego i mam serek homogenizowany o smaku wanoliowym :)

wszystko się zgadza prócz tego ogórka:-Dhahaha zamiast tego jest ketchup...też Polski " słodka Ania" hahaha

brzuszki cos wczesnie chodza spac z kurami :-D tylko my tutaj po nocach buszujemy :-D i jemy jeszcze na dodatek:)Ania ty na zwolnieniu tez nie ?

reklama
Ale macie fajnie Laseczki, ze się tak bezkarnie objadacie, zwłaszcza o tej porze. Ja sie pilnuję jak nie wiem co, a i tak mam już 17 kilo na plusie. Do tego zaczęłam strasznie puchnąc ostatnio :wściekła/y:

Chętnie bym sobie z Wami pogadkowała,ale już wyprysznicowana idę sie położyć, może wreszcie uda mi się trochę pospać. No i jutro długi dzień przede mną :tak:

Ach, nie moge się napatrzeć na to moje piękne łóżeczko. Takie zwykłe jest całkiem, ale dla mnie najpiękniejsze na świecie :-D

Do góry