reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No to i ja niemam wyjścia...siama nie bede tu siedzieć...trzeba się zmusić do spania, może w końcu wstanę wcześniej niż około 12.00 w południe:-D:szok: dobranoc Brzuszki...kolorowych snów:tak:

Koza - a co masz za temat? Może się skusimy ;-) Ja chyba jeszcze całkiem z wprawy nie wyszłam :tak::-D
Pisze o reklamie szokującej- temat dla mnie fajny ale nie potrafie wodolejstwa uprawiac a niestety przy pracach pisemnych to nieuniknione jesli sie chce te 50 czy 80 stron napisac :baffled: bleh jesli nie wymiekne to pewnie Was zamecze wypełnieniem ankiety bo bedzie mi to potrzebne.
No i przez Was musiałam sobie kanapki zrobic- z twarozkiem, ogórkiem zielonym i awokado. Taka zielona bomba kaloryczna.

Skoro idziecie to ja wracam do szukania reklam nadajacych się do pracy.

Kolorowych

też nie skumałam o co chodzi:-D ( z tym sitkiem)

hahaha, przeczytałam dokładnie tak samo :-D
ale cóż się dziwić, jeśli kobieta w ciąży ma mózg SPRAWNEGO 60ciolatka :-D
oczy pewnie mniej sprawnego hahahaha :-D

Koza dawaj ankiety :tak: zrobisz na nas takie badania, że hej :-)

ja ttymczasem idę spać... jak przystało na staruszkę z bolącym i strzykającym ciałem... ;-)

Witam sie pierwsza !:)
Nocka w miare, 2 razy na siku, niestety włamali sie do sklepu pod naszym blokiem, i alarm wył z 1,5 godziny :baffled: masakra....
Wczoraj wieczorem strasznie zle sie czułam, było mi niedobrze jak na [poczatku ciazy, cały czas lezalam, a serce waliło mi jakbym biegala na setke..:szok: wystraszylam sie troszke, bo brzusio mnie bolał do tego wszystkiego, na szczescie po kapieli mi przessło.. ehhh powiem Wam ze juz chcialabym marzec,
chyba Patinka narzekała, ze ciaza staje sie uciazliwa...ja mam to samo, cały vzas sie zastanawiam co jest takiego ieknego w ciazy, bo dla mnie jedyna fajna rzecz to te ruchy dzidzi nic poza tym!! W lustro patrzec nie moge, ruszam sie jak emerytka jakas, wszystko mnie boli....masakra....

Czarnuszka popieram w 100 % dziewczyny, połóz sie do tego szpitala, tesciowka i maz bede postawieni przed faktem dokonanym i chcac nie chcac beda musieli zajac sie Sebusiem :tak:

K_aralajna witamy wsrod marcoweczek, widze ze jestes z Katowic, ja tez:) a w jakiej dzielnicy mieszkasz???

Dzis mam troche latania znowu, bank, ksiegowa itp.. ale wpadne przy okazji na bazarek i kiupe pare rzeczy dla dzidziorka :tak:
Na obiadek dzisiaj zurek mniam:)))
Natalka tak sie zaczytna wypinac ze :szok: cały brzuch mi sie rusza, chce to dzisiaj uchwycic i nakrecic kamerką :)))b moze sie uda to pozniej wam wrzuce :tak:
Miłego dxionka brzuszki :*

Witam.
Wy juz wstajecie a ja dopiero klade sie spac.
Dopiero wrocilam z pracy,tylko prysznic i lulu.
A z rana zawiesc musze dzieci do szkoly i sama na dziewiata tez musze isc sie pouczyc.
Bedde dopiero po 13(20waszego czasu) wiec pewnie bedzie co nadrabiac.

A mnie od kilku dni zgaga tak daje w kosc ze juz nie daje sobie z nia rady,do tego te skurcze dobrze ze nieregularne bo juz balabym sie ze sie zaczyna.
Moj lekarz mowil mi ze do 10 dziennie jest norma,no u mnie to raczej wiecej i takie bolesne.Dzis stwierdzilam do meza ze jesli to sa przepowiadajace to az boje sie porodowych.
W czwartek mam wizyte to poprosze go by mnie zbadal czy szyjka mi sie nie skraca,bo tutaj nie badaja wogole.Raz mnie zbadali tylko w szpitalu gdy mialam te silne skurcze i maly sie pchal do wyjscia.
Tutaj podchodza do wszystkiego na luzie,a moj lekarz na moje skurcze ostatnio powiedzial ze jakby co to do szpitala na kontrole i w razie czego to moge juz rodzic.
Fajnie tylko ze ja mam w jedna strone godzine drogi,a przy moich skurczach to musialabym jezdzic kilka razy w tygodniu.
Kurcze to moja trzecia ciaza i pierwsza ktora daje mi w kosc,Poprzednie przechodzilam rewelacyjnie,widac ze ta ostatnia i musze ja zapamietac do konca zycia.
Ok rozpisalam sie teraz ide spac.

reklama
witam z rana

u nas nocka w miarę małą spała od 18.10 do 7.05:tak::tak::tak:

ja 3 razy na siku 2 razy tabletki
tylko z boku na bok przez tą pachwinę się nie mogłam przekładać ale spoko jakby tak było będzie ok

my dziś 34 tydzień zaczynamy jeszcze niedawno było to moje marzenie:tak::tak::tak:
u mnie w pracy obstawiają że przenoszę ciążę ale mi życzą:baffled::baffled::baffled:

Iza kciukasy dla męża na prawku!!!

Czarnuszka mam nadzieje że dobre decyzje podjęte daj znac jakby co

spokojnego dnia

Do góry