reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja już 3 h nie śpię, ale jakoś dziwnie się czuję. Wmawiam sobie że to niskie ciśnienie :-D. Chyba nie potrafię siedzieć w domu.
Dziś zamierzam zacząć porządkowanie szafy , a to nie będzie łatwe :no:. 90 % moich ciuchów w chwili obecnej leży nieużywana i zamierzam wszystko poprać- mimo że czyste - ale to żeby na pewno czegoś nie pominąć- poprasować <brrryy> itp, swetry obczyścić - oj chyba z miesiąc mi się zejdzie. Ale jak teraz to zrobię to za rok na zimę będzie wszystko lśnić :-D.
A tak na serio to ciekawe czy coś dziś ruszę :-D, bo z moim leniem to może być róźnie.
No i ja dziewczyny powiem szczerze , mimo że wszystko przechodzę prawie idealnie - tylko czuję się jakbym miała 100 lat, to niewidzę jakoś uroków ciąży :-(.

reklama
Witam się przy kawce:-)

Nocki nie komentuje:no: masakra jakaś:no:

A na dodatek zgubiłam ważny papirek no i mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mnie jeden taki mądry sprzedawca uprzedził, że śniegi taaaakie to kurier może dotrzeć później, taaaa :dry::dry:

Witam i ja...
wczoraj miałam pobieraną krew a pozniej wizyte w Skarbówce....wiec jak wrocilam to polozylam sie spac...i jakos dzień mi się rozwalił że już nie miałam sił z wami pisać.

Dzis nocka super - raz siusiu....szkoda tylko że krótka ta nocka....musiałam wstac o 6 zrobic mojemy J sniadanie do pracy...i później o 8 bo wybieram sie dziś z jego mamą by mnie zameldowała (nie chce by dziecko miało pozniej problemy z lekarzami, czy żłobkiem - ja mieszkam 300km od Wawy).

Oczywiście przed Bożym Narodzeniem oznajmiliśmy mamie J czy mnie zamelduje...nie było problemu, więc w Wigilie (spędzaliśmy u moich rodziców) się wymeldowałam...
Po przyjeździe ze Świąt...matka J powiedziała że zamelduje mnie ale tylko tymczasowo :no: i tak oto nie wiem co teraz z Dowodem Osobistym. Bo mam w nim stary adres na którym już nie jestem zamaeldowana. echhhhh....
Powiedziała ze zamelduje mnie dopiero po ślubie z J...ale ja nie lubię gdy się mnie do czegoś zmusza....:-p

czarnuszka mam nadzieje że pojedziesz do tego szpitala?!?!?!

kamikaa, AniaSkrzat.... wy to macie z tym pisaniem ojojojoj :-D...i jeszcze potrafią po 23 jeść hehe....takim to dobrze....ja na zimę to z niczego tyję i to że nie jem dużo....to boję się że w ciąży uyję te 25kg..(na razie mam 20kg na plusie:dry:)

mam doła:dry::dry::dry:

przeglądałam się wczoraj w lustrze i na 1 nodze (tył udziska) zauważyłam początek rozstępów - myślałam, ze się poryczę:oo:

tak się kurna chata pilnowałam, smarowałam, masowałam i wszystko w dupę jeża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś nogi spuchnięte na potege (dosłownie nie mam kostek), jakies dziwne skurcze miałam (az się darłam z bólu), potem mnie jajniki szarpały. A rano biegunka!

weź nie strasz!:dry:
odpoczywaj dużo

Siedze i mecze moja prace. Mecze bo pisaniem tego nie da sie nazwac :baffled:
Do tego Hanka upodobała sobie mój pray bok i regularnie co pare minut wypycha nogę, tak z całej siły brrr Aż mój małż był pod wrazeniem że "tak mocno kopyt wypycha"

mój pasażer na gapę też uwielbia prawy bok, a wieczorem tak mnie butował, że cały brzuch mi skakał:dry::sorry2:

mam doła:dry::dry::dry:

przeglądałam się wczoraj w lustrze i na 1 nodze (tył udziska) zauważyłam początek rozstępów - myślałam, ze się poryczę:oo:

tak się kurna chata pilnowałam, smarowałam, masowałam i wszystko w dupę jeża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mag znam ten ból...w Święta zauważyłam 3 rozstępy z prawej strony brzucha...też sie przez to dołowałam bo starych (po okresie dorastania) już miałam tyle ze przy każdym badaniu gin mnie pyta czy to moja PIERWSZA CIĄŻA?:wściekła/y:...
teraz znowu mi się ich porobiło....ale już mam to w D****! Nie ma co się przejmować...mój J pokochał moje stare rozstępy więc pokocha i nowe :-D
zreszta póki są świeże to można je zwalczyć ;-)

ja zauważyłam 3 dni temu 2 rozstępy na prawym biodrze:-( ale co tam mustella po porodzie mi pomoże:tak::tak::tak:

mój M wczoraj nie mógł patrzeć na mój brzuch jak mały się wypinał i przemieszczał mówił że aż go boli jak nasz obcy tam sie wypycha:tak::tak::tak: jakby chciał już sam wyjść

hej,
ja mam jak narazie(i mam nadzieje że tak zostanie)rozstępy tylko na piersiach, pomimo że smaruje je regularnie:wściekła/y:
hmmm, M powiedział że jak dziecko jest ułożone główkowo to około 30 dni i przyjdzie na świat, ale to tylko statystyki, więc różnie bywa, ale w sumie bym się nie obraziła jakby tak było akurat byłby 36/37 tydzień

Dziewczyny nie straszcie tymi rozstepami!! ja tez sie wiecznie smaruje, smaruje, masuje...narazie ODPUKAC nic mi nie wyskopczylo, i modle sie zeby tak zostalo do konca..!

hej,
ja mam jak narazie(i mam nadzieje że tak zostanie)rozstępy tylko na piersiach, pomimo że smaruje je regularnie:wściekła/y:
hmmm, M powiedział że jak dziecko jest ułożone główkowo to około 30 dni i przyjdzie na świat, ale to tylko statystyki, więc różnie bywa, ale w sumie bym się nie obraziła jakby tak było akurat byłby 36/37 tydzień

to ja już dawno powinnam urodzić:tak::tak::tak:

pierwsze słyszę o tych 30 dniach:confused::confused::confused:

moje piersi wyglądają po ciąży z córcią jak jeden wielki rozstęp ale M nie narzeka może nie do widzi:-D:-D:-D

reklama
Do góry