reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! Co tu dziś robić... hmm brak mi pomysłów na zabawy :-(

coś mnie ostatnio strasznie kuje w dole brzucha, tak jakby kości, ale nie wiem czy moje czy to dzidzia główką o coś uciska. Szczególnie jak coś podnoszę,... :baffled:

w nocy tez miałam bóle brzucha, nie wiem co to było... :dry:

a co do kurierów to cholewacia może ja już ten wózek zamówi i może do marca dojedzie :-D

ja się wogole dziwie, że tak rozciągnięta skóra brzucha może nie pęknąć... jak mnie tylko coś swędzi to odrazu patrze czy już nie pękło... :baffled: szukam jakiegoś dobrego kremu przeciw rozsępów na piersiach... ale taki co nie trzeba zmywać do karmienia... znacie coś? :confused:

reklama
kamikaa Ty to zawsze smaka narobisz :-p ostatnio pączki jadłam chyba ze 4 lata temu...i tak od tygodnia o nich myślę - niestety przez tą cukrzycę nie mogę :sorry2: czasami tylko kupuję wafelki Wedla bez cukru...nie jest to samo co moja ulubiona Princessa kokosowa którą mogłabym jeść tonami!

Mój Miki ułożony główkowo był 5stycznia... ale wczoraj chyba jakoś w zdłóż brzucha mi sie ułożył bo z prawej strony go czułam i z lewej ...no chyba ze to był szpagat na głowie :-D

Przed chwilą dzwoniła moja siostra...śniło jej się że wcześniej urodziłam :-):-):-)
w sumie nei miałabym nic przeciwko...ale czytajac przeżycia czarnuszki, Patinki, rybki, czy młodej mamusi...to ja pewnie przenoszę ciążę bo jakoś nie mam problemów ...w czwartek dowiem się co tam z moją szyjką :-)

Tam u gory mialo byc upssss :-D Co do rozstepow nie mam nic jak na razie ale 22,5 kg ktore sie przytyly widoczne sa w innej postaci ,mam brzydkie nogi bo takieeeeeeeeee grube i kolana i bleeeeeee

Ja wam powiem ze jak cos to juz bym wolala wczesniej urodzic niz przenosic ,zagladalam na styczniowki i byla jedna co juz lecial jej 42 tc :/ nie jak tak nie chce to wole juz 37-...urodzic i spokoj :) a wy jak myslicie ?

reklama
Do góry