Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
położyłam się po 23 - 2 razy siusiu i teraz nie wiem w co mam ręce włożyć echhhhhhhh
J śpi w drugim pokoju no a ja chyba zaraz kolejne pranie wstawię. 
Jakbym tylko lepszą prace miała to bez wahania wzięłabym kredyt i jakieś kupiła. Teraz mieszkamy z J w mieszkaniu którego właścicielem jest jego matka - mieszkamy bez niej ale i tak nam problemy robi
...no ale może na starość się dorobię 

-26 stopni u mnie

dobrze, ze kibelek zaraz za ścianą mojego pokoju hehehe;-)
Czasem jak przysypiam już to mnie budzi mój własny głośny CHRAP
ale po ciąży podobno przejdzie i wrócę do normalności (oby
).
Witam weekendowo:-)
U mnie nocka jak każda inna, ale jeszcze nie narzekam, bo tylko raz na siku, ale to ledwo co zdążyłamdobrze, ze kibelek zaraz za ścianą mojego pokoju hehehe;-)
Wvzoraj pisałyście o spaniu z mężem lub bez, że albo wy marudzicie albo oni. Mój to ma przewalone ostatnimi czasy, bo nie dość, że ma słonia w łóżku, a nasza wersalka jest węższa od standardowych, to jeszcze chrapie jak prosię od dwóch miesięcyCzasem jak przysypiam już to mnie budzi mój własny głośny CHRAP
ale po ciąży podobno przejdzie i wrócę do normalności (oby
).
Nie śpię już od 7:30, czeka na mnie sprzątanie mieszkania, no i coś ugotować trzeba, ale oczywiście w dalszym ciągu siedzę w koszuli nocnej i tyle, ze płatki z mlekiem z jadłam, a palcem jeszcze nie ruszyłam. A nie chce mi się sprzątać jak cholera
Poza tym wystawiłam swoją suknię ślubną na all i mam nadzieję, ze wkoncu mi sie ją uda sprzedać, bo już wisi półtora roku. Tylko nie wiem czy dobrze naliczyłam przesyłkę pocztową wrazie czego, żeby nie było zamało.
Przydałoby mi się jeszcze pójść na zakupy, ale nie chce mi się nosa wychylić na ten mróz, bo jest chyba z minus 400 na dworze brrrrrr...
A i już trzecią sobotę z rzędu nie poszłam do szkoły rodzenia.... wszystko przez to, ze albo Ł pracuje, albo ma zjazd na uczelni, a samej to nie mam ochoty jakoś... jeszcze wlec się autobusem w ten mróz to już wogóle.
A tak poza tym to orientujecie się ile może kosztować w sklepie taka zwykła, najzwyklejsza plastikowa wanienka?? Właśnie musimy zakupić bo nie mamy i nie wiem czy kupić na all, czy na to samo wyjdzie w sklepie.