Dzem dobry po raz drugi :-)
Usnelam na 3h i to wszystko. Tak mnie biodra bola, ze szok

Nie moge spac, ani na prawym, ani na lewym... Musze poczytac co ewentualnie pomaga na takie dolegliwosci.
Zaraz z M smigamy na miasto, po reszte rzeczy, musze dokupic pampersy i pare pierd*l, bo juz sobie uswiadomilam, ze mi coraz ciezej i nie moge sie forsowac. Wiec jeszcze dzis zalicze jeden, dwa sklepy i wrzucam na luz

Popiore ciuszki i spakuje torbe. A wozek zamowimy, albo wysle po niego M za jakis czas.
Wściekłam się od rana, bo 10 po siódmej jakaś baba zadzwoniła domofonem, żeby jej otworzyć. W ogóle upodobali sobie nasz domofon i roznosiciele ulotek i listonosze i ogólnie: jak ktoś zapomni klucza, to dzwoni do nas

Jak Kubol się urodzi, to chyba zdemontujemy całkiem domofon. Nie chcę, żeby kilka razy dziennie mi dziecko budzili
Skad ja to znam!!!!!!!!! Jak mieszkalam w Krakowie, w bloku, nasze mieszkanie bylo ostatnie i ZAWSZE dzwonili do nas

Czasem kilka razy dziennie!!!
Myslalam, ze mnie trafi! Wiem, ze mozna zamonotac wyciszenie domofonu, moze o tym pomysl
Wvzoraj pisałyście o spaniu z mężem lub bez, że albo wy marudzicie albo oni. Mój to ma przewalone ostatnimi czasy, bo nie dość, że ma słonia w łóżku, a nasza wersalka jest węższa od standardowych, to jeszcze chrapie jak prosię od dwóch miesięcy

Czasem jak przysypiam już to mnie budzi mój własny głośny CHRAP

ale po ciąży podobno przejdzie i wrócę do normalności (oby

).

Mirosia prawie monitor poplulam sniadaniem

Vavejka, nie martw sie, zdrowie Twoje i Malenstwa najwazniejsze

Przynajmniej wiesz, z czym masz sie liczyc. Bedzie dobrze
Marti super, ze z mieszkaniem sie udalo :-)
Zmykam, bo M mnie juz goni, bo pozniej korki beda, do pozniej ;-)