madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja sie zabiore za prasowanko.Do póżnego.pa;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc brzuszki:-) , nocka super, wkoncu tylko 2 razy wstawalam na siku toż to rekord ! bo zazwyczaj konczy sie na 6,7
Byłam wczoraj u gina.. spojenie w gorszym stanie niz ostatnio ale jakos sie trzyma.. Nasza Laura przyjdzie na świat 24 lutego :-):-):-)
Szyjka długa, zamknięta.
Już sie nie moge doczekac lutego... szkoda tylko ze cc
Aha i wczoraj ważyła 2400
Witam marcóweczki przez ostatni tydzien miałam chyba depresje normalnie masakra cały czas ryczałam i wogule chumor do dupy a maly tak mocno kopał że az bolało miałam wszystkiego dośc a dziś w nocy wszystko mi przeszlo jak reką odjoł tylko teraz mam cisnienie na tesciowa co za głupia babab mój m ma jechać za granice do pracy za 4 dni ale tylko na miesiac zeby zdazyc na narodziny dzidzi a ona teraz do noiego mówi ze laczego tylko na miesiąc i wogule to on jej mówi czy zawiezie mnie do szpitala a ona mówi ze od tego sa karetki ale mam cisnienie na to babsko brrr naszczeście nie mieszkamy z nią a i tak pojechali teraz w gory do babci jakies drzewo sprzatac a ja zostałam u niej w domu bo nie miałam ochoty urzerac sie z nią. I drażni mnie że jest taka chytra nan kase jeszcze nie swoją i ona chciała zebysmy z nia mieszkali po urodzeniu dziecka hahah smieszne zeby wtracała sie ale sie rozpisałam masakra![]()
A tak poza tym to orientujecie się ile może kosztować w sklepie taka zwykła, najzwyklejsza plastikowa wanienka?? Właśnie musimy zakupić bo nie mamy i nie wiem czy kupić na all, czy na to samo wyjdzie w sklepie.
Czesc Kochane DziewcionkiMam dziś dobry humorek bo pierwszy raz od 2 tygodni normalnie SPAŁAM w nocy ( bez zgagi,na siusiu tylko 3 razy-a standart to 6-8)był tylko jeden incydent a mianowicie złapał mnie skurcz w prawej łydce
takiego jego w życiu nie miałam,aż wyłam z bólu a mąz w popłochu latał wokoło
chyba myslał że zaczełam rodzić
pózniej mnie trochę pomasował i poszłam dalej spać i tak do 11.00-normalnie bosko:-) Jak piszecie jak zimno na dworzu to aż sie ruszać nie chcę ale teściowej obiecałam że wpadnę i jeszcze do sklepu muszę wstąpić po coś na obiad
także ja lecę do wanny,do pózniej
![]()
Kochana, ja to nawet do producenta jestem skłonna uderzyć jak mi na czymś zależyDobry. Oj dzisiaj weekendowo i spokojnie. hehe wszystkie sie chcą nacieszyć samcami
Mój pojechał na deske a ja od rana na nogach. Zrobiłam mu kanapki, wyszykowałam i pojechałam do czytelni na uczelnieNo ale wszystko znalazłam wiec teraz ta mniej przyjemna czesc-trzeba cos napisac. Ale jakoś optymizmu nabrałam bo miło pogadałam w dziekanacie i mam wrazenie ze ogólnie na uczelni jak widza ciezarna to wszyscy jacys tacy mili i uprzejmi. Mem nadzieje ze na obronie tez tak bedzie hehe
No i po drodze zajrzałam do sklepu po jedna konkretna rzecz... i oczywiscie jak tam juz byłam to musiałam zajrzec do kilku innychI z tej okazji zakupiłam 4 bluzki i sweterek
Bluzki takie co i teraz sie zmieszcze wiec moge udawac ze to był konieczny zakup na brzuch ciążowy ;-)
alex Ty dobre pomysły masz dziewczyno :-) napisze, moze cos da rade wymyslic bo bez sensu płacic za firanki czy inne falbanki których nie chce.
marti gratulejszyns zakupu mieszkania. Dobrze zrozumiałam ze tylko mąż był na umowie przedwstępnej? Macie rozdzielność majatkowa?
Ja kupiłam w Auchanie za 28zł zieloną taką prześwitującą- ładniutka i dość wysoka!Witam weekendowo:-)
A tak poza tym to orientujecie się ile może kosztować w sklepie taka zwykła, najzwyklejsza plastikowa wanienka?? Właśnie musimy zakupić bo nie mamy i nie wiem czy kupić na all, czy na to samo wyjdzie w sklepie.
Wybraliście piękne imię dla córci ( moja tez się tak nazywa )Czesc brzuszki:-) , nocka super, wkoncu tylko 2 razy wstawalam na siku toż to rekord ! bo zazwyczaj konczy sie na 6,7
Byłam wczoraj u gina.. spojenie w gorszym stanie niz ostatnio ale jakos sie trzyma.. Nasza Laura przyjdzie na świat 24 lutego :-):-):-)
Szyjka długa, zamknięta.
Już sie nie moge doczekac lutego... szkoda tylko ze cc
Aha i wczoraj ważyła 2400
Moje cztery szuflady komody to tez za malo...Kosmetyki dalam na przewijak bo ma 2 półeczki. Zrobie moze jutro fotke to wam pokaze bo mój M już go złozył.Hej dziewczynki ale zrobiło sie mroźno
Ja dzisiaj poprzenosiłam rzeczy dzidzi do wiekszej szafy bo okazało się że 4 szuflady w komodzie to za mało na ubranka, pieluszki i inne akcesoria
Teraz natomiast załapałam faze płaczu, moja koleżanka godzine temu urodziła syneczka
, i tak jakoś mnie wzieło.
Chciałabym juz byc po wszystkim i wiedzieć że z moja niunią wszystko oki .