Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestemWitam się i ja,
polecam zamiast oliwki, balsam seri AA, dla skóry alergicznej-skóra sucha...ja generalnie od jakiegoś czasu zwłaszcza po kąpieli wieczornej swędzi mnie skóra i jest sucha:-(ale mam nadzieje że po ciąży przejdzie...
dzisiaj mamy zamiar jechać(jak samochód odpali) po nawilżacz powietrza, bo strasznie sucho mamy w pokoju, i M ciągle kaszle przez to, ja też sie nie komfortowo czuję, no i oczywiście dzidzia musi mieć odpowiednią wilgotnośc jak się urodzi![]()

Dobrze, napiszę jak kupimyjak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestem
wiem juz gdzie ustawimy łózeczko, wiec moze dzisiaj go złozymy. Wczoraj za to bylismy u tesciowki na obiadku, i w sumie calą niedziele spedzuilismy tam. 
Mam nadzieje,że rozwarcie mi się nie powiększa
Do tego rano jak wstałam i włożyłam sobie luteinę dopochwową to na palcu miałam taki śluź o konsystencji budyniu biały(przepraszam za szczegóły) Już chciałam jechać do szpitala rano ale stwierdziłam,że czop powinnien być galaretowaty i podbarwiony krwią i sam powinnien wypaść
więc narazie leżę w domku a najgorsze jest to,że nawet nie mogę zadzw. do gina bo jest na urlopie
Co o tym sądzicie?Kochana, u mnie wyświetla że Twój napis wygląda tak: GLITERY.PL
O kurde...:-( a taki ładny napis:-( Musze chyba jeszcze raz go zrbic..Agniasiak - ja tez mam napis "glittery. pl"![]()