No to bedziesz tej czesci badanych którzy nie lubia. Ankieta ma badac opinie odbiorców o reklamach i reklamach szokujacych wiec każde zdanie bedzie wazne :-)Koza, ankieta wypełnionaTylko dodam że nie lubie reklam hehe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to bedziesz tej czesci badanych którzy nie lubia. Ankieta ma badac opinie odbiorców o reklamach i reklamach szokujacych wiec każde zdanie bedzie wazne :-)Koza, ankieta wypełnionaTylko dodam że nie lubie reklam hehe.
no dzisiaj w końcu usgnie byłam już 13 tygodni, jak będę miała dobre zdjęcia to wrzuce do zdjęć z usg
a co do tego mojego D to podjęłam decyzję o rozstaniu , tylko pare kwestii muszę z nim obgadać, wczoraj chciałam ,ale wolał być z kolegami cały dzień i dla mnie nie znalazł ani chwilki, a zresztą był naćpany. Wkurzyło mnie jeszcze ostatnio że jak maluszek się ruszał i powiedzialam mu by dotknął brzuszka to on że już dotykał i wie jak się rusza. Ja to cały czas głaszcze malucha a on nie chciał nawet dotknąć. To niech spier....
Przy najbliższej okazji powiem mu o mojej decyzji, która go pewnie nie ruszy, ale alimenty musi płacić , bo ja nie mam ani grosza za wszystko co miałam to ja zrobiłam wyprawkę on nic nie kupił nic![]()

Co do jedzenia po porodzie, to proponują żeby przygotowac sobie pomrożone porcje jedzenia na pierwsze dni, żeby sobie tym głowy nie zawracać. Ale ja tam nie będę tego robić. Mroiżonki to będę mieć - ale warzywka. Będę robić na parze z ryżem lub ziemniaczkami, do tego jakiś filecik z indyka. Zupek raczej nie lubię więc nie będę musiała się biedzić. Śniadanka to polędwiczkę chudą i bułeczki z Florą. Przez miesiąc postaram się dietę bezmleczną i bezjajeczna trzymać i później powoli to wprowadzać

kochana, obyś wytrwała w decyzji - słusznej według mnie
będzie wam lepiej bez takiego pasożyta
no i chyba jeszcze należy ci się to drugie becikowe, skoro nie wykazujesz dochodów
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:-)
to nie wolno jeść jajek i mlecznych produktów przy karmieniu cycem?
no nieeeeeeeeeeeee...
koza - wypełniona ankieta

masakra

ale po 3 dniach przeszło tylko nie mogłam brać nic przeciwbólowego a blizna po cięciu ciągnie że hej
Witam Brzuchatki!! Ja tylko na chwileczke bo u rodziców jestem. Więc u gina tak: szyjka w normie tzn jest skrócona tak jak była ale gin mówi że jest OK. Martwi go jedynie mój brzuszek bo twardnieje i powiedział że ma wrażenie że Bąbelek chce sie już wypchać na świat. POwiedział że mam wytrzymać 1,5 miesiąca. Fenek u nas będzie szedł do 37 tc. Mam się oszczędzać ale nie muszę calutki czas TYLKO leżeć.
Nadrobie was popołudniu. Buziaki!! Mam nadzieje ze u was wszystko OK;-)

. MOaj mama jak bya ze mną w ciąży to też jej mówili ze winogron nie wolno bo ciężkostrawne, a do obiadu w szpitalu był właśni kompot z winogron 

prawda to?Super wiadomościWitam Brzuchatki!! Ja tylko na chwileczke bo u rodziców jestem. Więc u gina tak: szyjka w normie tzn jest skrócona tak jak była ale gin mówi że jest OK. Martwi go jedynie mój brzuszek bo twardnieje i powiedział że ma wrażenie że Bąbelek chce sie już wypchać na świat. POwiedział że mam wytrzymać 1,5 miesiąca. Fenek u nas będzie szedł do 37 tc. Mam się oszczędzać ale nie muszę calutki czas TYLKO leżeć.
Nadrobie was popołudniu. Buziaki!! Mam nadzieje ze u was wszystko OK;-)