Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze biore wieczorem... Ale moze faktycznie sprobuje rano i zobacze czy bedzie jakas roznica. Dzieki za rade Neska ;-)Ja biorę prenatal i planuje brać po porodzie,bo wtedy to organizm dopiero wymęczony.
A jak nie wezmę witaminy rano to dzień mam do...wiecie czego , ewidentnie mi pomagają![]()
HihihiTabasia, ratujesz mój honor, bo już myślałam, że tylko ja u taka "pomysłowa" z tymi ankietami![]()

Wstyd sie przyznac
Ale co tam, bylo minelo, nikt sie nie kapnal, a papier jest 
a jaka kreatywność przy preparowaniu wynikówJa zawsze biore wieczorem... Ale moze faktycznie sprobuje rano i zobacze czy bedzie jakas roznica. Dzieki za rade Neska ;-)
HihihiWstyd sie przyznac
![]()

Bo on już nie będzie taki mój

Jesteście okropne! ;D Narobiłyście mi smaka na truskawki.. a u mnie w sklepie to nawet mrożonych nie ma ;(

Truskawki mmmm.... przedwczoraj małż poszedł na zakupy i mi przyniósł :-) Wcinałam az mi sie uszy trzesły. co tam, że były chrupiące jak jabłka i pewnie świeciłam po nich w nocy![]()
A odnosnie jedzenia to zachciało mi sie bobu... no to wygrzebałam z zamrazarki i sobie ugotowałam. uwielbiam taki z masłem i czosnkiem wiec teraz sie zajadam. małż nie lubi czosnku wiec bedzie przeszczesliwy hehe

A niby po co sie studiuje jesli nie dla papierka? Tabasia ja mam takie samo podejscie.HihihiWstyd sie przyznac
![]()

a tu was naszło na truskawki i aż mi sie oczy zaświeciły, chyba musze znów mojego wysłać, będzie przeszczęśliwy 
Witam sąsiadkę ;-)Witam wszystkich
Dzisiaj mam dzień nic nie robienia, więc od rana czytam was sobie.
Ciekawe jest dla mnie to, że wszystkie bierzecie witaminy. Moja lekarka już na początku ciąży mi powiedziała, że jeśli nic się nie dzieje to sztuczne witaminy są niepotrzebne, wszystko znajduje się w odpowiednio zbilansowanej diecie a nadmiar witamin jest nawet szkodliwy. Zaleciła mi tylko magnez 3x1 dzień- na noc 2 tabl. Podobno witaminy w tabletkach wpływają na dużą wagę urodzeniową dzieci tzn rodzą się duże i pulchne bobaski.
Reasumując- ja witamin nie brałam a wyniki badań mam dobre.
aha- ankietę też wypełniłam![]()
;-);-)