Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm, poszukam, dam znaćA u nas Kochane dziś kolęda była
Dlatego mnie od rana nie byłoEh.. a zaraz zacznie się mój serial
więc też z Wami nie posiedzę
Ostatnio to mało mam czasu na BB
Jak nie mgr to dziadki za ścianą, to tesciowa przyjdzie a dziś jeszcze ksiądz dołączył..:-(
Ja dziś dzwoniłam na 112 bo facet żonę bił na górze w bloku, ta płakała, dziecko płakało malutkie normalnie koszmar.. a tak niepozornie wygląda.. jakby 18 lat miał
Studiuję pedagogike pracy. Temat mam o wypaleniu zawodowym wychowawców świetlic na terenie mojego powiatu.;-)

) z dziąsła. dostałam znieczulenie i usunęła mi to skalpelem. Zblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadłam okropnie
na szczęście już po wszystkim - 100zł poszło jak nic - ale przynajmniej nie cierpię 

piekne skurcze?
A czujesz je Mag czy tylko ktg pokazalo?
2 tygodnie brzmi hmmm... strasznieAle Ty bedziesz miec cesarke prawda?
A imie juz wybraliscie? Bo nie wiem czy pisalas, czy ja przegapilam ;-)
no właśnie mag
czułaś jakieś?
bo nic chyba nie pisałaś o skurczach
nie spiesz się, trzymajcie się jeszcze trochę razem;-)

Musi!!!a co do witaminek to jak urodzicie to już nie bedzięcie brać? He he mi jeszcze dużo witaminek w opakowaniu zostało, więc myśle ze nawet do końca ciąży spokojnie mi wystarczy
Nadia, idziemy łeb w łeb ;p mi też tyle zostało![]()

ale ten czas szybko leci:-) jeszcze troszke i synek bedzie z nami:-):-):-)Mag349 a jakie to uczucie? Sorki, ze sie tak dopytuje, ale jestem po prostu ciekawa... Boje sie tez, ze cos u siebie przegapie, bo nie mam pojecia jak skurcze mialyby wygladac...
Czy to jest to slawne twardnienie brzucha? Czy cos innego?
Maly na pewno jeszcze troche posiedziMusi!!!

...no czasami w nocy jakoś dziwnie mnie pobolewa ale wydaje mi się wtedy że to Mikołaj tak trafia w brzuchola.