Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marry76- zgadza siębo ja teżbiorę feminatal N i on tak kosztuję ok 30 zł, ale ten feminatal nie ma kwasów tłuszczowych - Faminatal metafolin+DHA 30 tabletek + 30 kapsułek ( czyli tylko na miesiąc bo łykasz po 1 dziennie ) kosztuje ok 60 zł.
Izula - a ja mam mieszane uczucia, a może spróbuj jakiś miesiąc czy dwa pomieszkać u niego, nie wiem jak tam jest tzn . jacy są Twoi teściowie ale może nie będzie tak źle, a zawsze możesz wrócić do domu. Jeśli chodzi o warunki napewno moze być cisno ale czy to najważniejsze? Sama pisałaś że starcie się o mieszkanie więc może już niedlugo pójdziecie na swoje. Pomoc wiadomo że by się przydała , ale zobacz ile z nas mieszka daleko od rodzin i same muszą sobie radzić. Dasz radę.
No chyba że teściowie Cię np. nie tolerują, albo by dokuczali - to lepiej zostać u swoich. Mi kiedyś zaprzyjaźniony ksiądz powiedział " pamiętaj mąż/żona jest najważniejszy- na 1 miejscu , a dalej dzieci itp" - no wiadomo jeśli jest tego wart.
Może mnie za To wywalicie z forum - ale my oboje się z Tym zgadzamy . Co nie znaczy że nie zmaierzamy kochać itp naszego szkraba.
Może piszę glupoty - ale nie znam Twojej sytuacji , nie wiem jacy są Twoi rodzice, jacy teściowie, mąż .
Sama zdecyduj co dla Was ( całej trójki) będzie najlepsze.

). Co do rozwodu, to okropny szantaż z jego strony. Stawkę sądową mogę Ci podać, adwokacka zależy od uzgodnień z adwokatem (ale minimalną też mogę Ci podać). Aha, i niech nie straszy Cię, że załatwi rozwód w jeden dzień - to twa dłużej, zwłaszcza jeśli jedna strona się na niego nie zgadza. Tylko, czy nie za szybko się poddajecie?
Mi kiedyś zaprzyjaźniony ksiądz powiedział " pamiętaj mąż/żona jest najważniejszy- na 1 miejscu , a dalej dzieci itp" - no wiadomo jeśli jest tego wart.
Może mnie za To wywalicie z forum - ale my oboje się z Tym zgadzamy . Co nie znaczy że nie zmaierzamy kochać itp naszego szkraba.
.

zartujeCzanulka Ty też masz dzisiaj fasolkę? Moze będzie jak z tymi truskawkami? hihi
A na kiedy Ty masz termin,bo nie ma suwaczka i nie widzę?
Izulka mama ma rację. Poza tym smska nam wyślesz co i jak. Trzymaj się.
hehe wczoraj byly tylko truskaweczki a dzisiaj fasolka
hihi
takze wszytsko sie okaze;-) Ja to jestem tego zdania zeby synus sobie siedzial jak najdluzej w brzuszku bo tam mu jest najlepiej i cieplutko hehe
Fasolke robilam wczoraj i mi zostala a ja uwielbiam z ziemniaczkamihehe wczoraj byly tylko truskaweczki a dzisiaj fasolka
hihi
Termin mam na 5 marca:-) czyli juz niedlugo:-) ale nie wiem jak to dokladnie bedzie, bo ze 3 tygodnie temu powiedzial mi ze chyba wczesniej sie zacznie a w zeszlym tygodniu zas mowil ze z jakis tydzien puzniejtakze wszytsko sie okaze;-) Ja to jestem tego zdania zeby synus sobie siedzial jak najdluzej w brzuszku bo tam mu jest najlepiej i cieplutko hehe
![]()
A co do tego suwaczka to gdzie go moge znalesc i jak mam go sobie zalozyc?:-) bo wszystkie macie kobietki a ja nie:--
-(
Najedź kursorem na suwaczek który się Tobie podoba np. na mój potem otworz w nowym oknie i sobie utwórz i wklej do swojego profilu;-)

cos narobilam i chyba usunelam ci suwaczek???
masz go?

On cię zwyczajnie szantażuje i straszy- ja na twoim miejscu nie ustąpiłabym i się już do niego nie odezwała, niech sobie przemyśli i zmądrzeje!!! A jeśli nie rozumie pewnych podstawowych zasad związku, to nie jest ciebie i dzidziusia wart!