Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rudzia no to niezaciekawie
Wiem, ze w Irlandii dziewczyny sa bardzo zadowolone z opieki i z porodem tez nie jest zle. Ja na pewno bede brac znieczulenie, bo inaczej sobie tego nie wyobrazam
A i tak sie okaze w szpitalu co bedzie i jak bedzie...
Oby do marca ;-)
Wiem, ze w Irlandii dziewczyny sa bardzo zadowolone z opieki i z porodem tez nie jest zle. Ja na pewno bede brac znieczulenie, bo inaczej sobie tego nie wyobrazam
Oby do marca ;-)
No to faktycznie macie niewesoło na tych wyspach.
U nas chyba służba zdrowia trochę lepsza. Ale pod tym wzgledem, bo tak ogólnie to jest do niczego.
Ja się boje rodzić u siebie, bo szpital w moim miescie ma bardzo złą opinie. Zresztą zasłużenie :-(
ja śpię w wełnianych skarpetachi co Ty na to?
Zgadzam się - bardziej marznę teraz niż wcześniej, ale zawsze byłam zmarzluchem.
A tak wogóle to zaczynam popadać w jakąś paranoję. Cały czas się boję, że nie donoszę tej ciąży. Jeszcze te bóle podbrzusza i dzisiaj kolejne głupie sny. Jutro idę do gina i mam nadzieję, że mnie uspokoi.

heheh no tak i kolejne udziwnienia na wyspach :-):-):-) tutaj nie mowia plci dziecka:-):-) chocbyscie bardzo chcieli to sie nie dowiecie:-):-) no chyba ze prywatnie czasami mowia ale rzadko sie do zdarza....;-);-)

Oby do marca ;-)

a testy internetowe i moje przeczucia wskazują na dziewczynkę 

Ja tam nie jem mlecznych prawie całe życie, bo mi po nich niedobrze
I nie wiem czy u mnie na chłopca czy na dziewuszkę, bo nie mam żadnych objawów, zadnych zachcianek, nic kompletnie. Nie czuję, że jestem w ciąży. Jak to dobrze, że w końcu jutro mam wizytę![]()
nie czujesz ze jestes w ciazy???
znaczy sie zadne niedogodnosci Cie ejszcze nie dopadly???:-):-)
Szok! Ale widzisz w IRL jest tak, ze czasem przez cala ciaze nie zbadaja Cie ginekologicznie ani raz, bo wlasnie tu u nich jest wszystko takie ... normalne i naturalne! Jak sie kobieta dobrze czuje, to znaczy, ze dziecko tez... Paranoja jakas... Ale pomimo wszystko, to chyba ciut lepiej to wyglada niz w PL. Chociazby znieczulenie, jest za darmo i nie musisz sie o nie prosic. Po prostu, mowisz, ze chcesz i jak nie ma zadnych przeciwwskazan za chwile je dostajesz :-) Ze szpitala przyslali mi list, ze informuja mnie, ze od tej pory jestem objeta bezplatna opieka i nalezy mi sie to i tamto. A w PL, patrza tylko na kopertewiesz jesli chodzi o obsluge i cala medyczna strone to wszytko jest w najlepszym porzadku... poprostu wkurzylo mnie to ze bedac po cesarce moj maz nie mogl ze mna zostac na noc tym bardziej ze przez caly czasa mialam malego przy sobie... w zaden sposob sobie nie radzilam male tego dostalam krwotoku.... mialam dosc sluchania ze to NORMALNE i NATUALNE... wiec powiedzialam ze sama wychodze... w domu duzo szybciej przyszlam do siebie - maly rowniez...
Nie wszyscy oczywiscie, bo wierze, ze mamy (pomimo wielu konowalow i lapowkarzy) wspanialych lekarzy i szpitale, ale czesto niestety sie tak zdarza :-( Moja Mama miala powiklania po cesarce (moze kiedys napisze jak sie skonczyly, jak juz wszystkie sie rozpakujemy), bo lekarz, ktory ja operowal byl pijany! Ale to byly takie czasy, ze nikt im spraw w sadzie nie zakladal. Teraz pewnie bysmy wygrali...witam wieczorowo :-)
żartujesz!
matko, jakie tajemnice robią!
w Irlandii nie ma takich problemów, wszystkie moje koleżanki jeśli chciały, to wiedziały wcześniej, niż przy porodzie![]()
no, Tabasia jesteśmy tu dwie!
z tego, co ja słyszałam, to też wcale nie jest tragicznie :-)
tyle tu kobiet rodzi dzieci, przeżyjemy i my! :-)
co do dziwnych wyprysków ;-) mnie wywaliło po lewej stroniea testy internetowe i moje przeczucia wskazują na dziewczynkę
hahaha, ciekawe, jak wyjdzie w praniu :-)![]()

No juz chyba wyjscia nie mamy Ionka 
hihihi