Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak to pewnie ten większy. W zeszłym tygodniu kupowałam też ten mały za 12 coś zł...A mnie się wydawało, że płyn do mycia gdzieś widziałam za 28 złMoże mam zwidy.

katrinka mysle ze wszystkie info na wątku zakupów dla dziecka znajdziesz :-) Ewentualnie zakupy dla ciężarówek- laktatory i te sprawy są ciągle omawianewitajcie
ja juz po sniadaku troszke was poczytalam i widze ze zastanawiacie sie nad firmami kosmetykow, tez caly czas o tym mysle i nie wiem na co sie ostatecznie zdecyduje a dzisiaj wybieramy sie z mezem na zakupy
no i mysle i mysle nad firma butelek, wszystkie piszecie ze aventu sa najlepsze i chyba sie ostatecznie na nie zdecyduje, chyba ze ktoras zna jeszcze jakąs dobrą sprawdzoną firmę
nie wiem czy laktator kupowac juz teraz czy wstrzymac sie do czasu az okaze sie byc mi potrzebny, tak jak sie rozglądałam to ten aventu jest chyba najdrozszy na rynku, bo najtaniej widzialam za 150 taki reczny, a taki jakis zwykly innej firmy najtanszy chyba 22 zl kosztowal, wiec rozbeznosc cenowa jest ogromna
i jeszcze jedno pytankoczy zamierzacie miedzy materacyk a przescieradlo wkladac jakąs specjalna ceratke zeby sie materacyk nie zamoczyl?? ja bylabym sklonna kupic te ceratki, a maz zadaje mi pytania czy one nie powodują ze powietrze jest nieprzepuszczane
Mag007 ja cale zycie mieszkalam na IV pietrze i wiem jaki to bol. Ale w ciazy tachac paczki sobie nie wyobrazam. Wspolczuje Ci!
Teraz mieszkamy na II i mamy winde, ale ja sie czasem boje sama nia jezdzic i zdarza sie, ze wygramole sie na to II pietro, ale z kilkoma przystankami i zadyszki dostaje jak glupia
A do nas dzis przyjezdza kurier, uwaga - okolo polnocy
Z przesylka od tesciow (m.in. wszystkimi mozliwymi lekami dla Maluszka) i jakimis ubrankami. Ja juz mam za duzo ciuszkow, nie mam ich gdzie skladowacMusze kupic ta komode jak najszybciej!
dla dzidziorkow trzeba i koniec