Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
doronka- i ja też niestety Ci nie pomogę , bo ja jeszcze nic nie prałam - chyba w następnym tyg zacznę dopiero.
A od dziś zamierzamy zacząc zakupy na allegro - ciekawe czy się uda :-)
Dronka ja kocyków nie piore. Ciuszki w persil sensitive i do tego płyn do płukania sensitive. A prasowanie sobie odpuszcze bo nie uwazam tego za konieczne a strasznie nie lubie. Ale chyba nie powinnas brac ze mnie przykładubo ja wg niektorych za wyrodna matke moge robic przez takie podejscie
![]()

Ja mam drugie piętro i też mi nie wesoło, zresztą już przerabiałam tachanie wózka z góry na dół.
Najpierw wózek potem dziecko.
Na szczęscie mam zamykaną klatkę na domofon i jest dość bezpiecznie więc nie ma strachu zostawić wóżka na dole![]()

no ja tez jeszcze nic nie pralam ale tak powoli sobie w głowie ukladam co i jak mam prac:-)
no ja też jestem z żelazkiem na ANTY i tak tylko wybiórczo bede prasować co bardziej pogniecione i bedzie musialo byc wyprasowne a tak bez przesady!!![]()

Aha zapomnialam o najwazniejszym, byłam wczoraj u gina, z małą wszydtko w porzaadeczku, cały czas główką w dół i raczej sie juz nie obróci, słuchalismy serduszka...wzruszylam sie kurcze..._)) ja juz chce marzec!!!
Łooo matko suewaczek wskoczyl na ósmy miesiac![]()

gorzej, że pada non stop i już są korki- nie wiem, jak się wyrobimy

no i nie ma wózkowni, a na klatce jednak strach, mimo że jest domofon. Więc wnoszenie jak nic będzie

i z tym bólem łba mam dośc często. Mają zakaz mówienia tego przy mnie, kiedyś mi to wisiało bo wziełam tabletkę i szybko przeszło , a teraz mój wspaniałomyślny mąż zabronił mi tabletki bo już na kolację zjadłam 4 - tzn witaminy, nospe, magnez i stwierdził że wątroba mi padnie. I tak w nocy wziełam bo było coraz gorzej 

. Ale apap na mnie za szybko nie działa
A na marginesie- w domu mam prawie aptekę bo sam jest chyba lekomanem.