Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
inhalacje!
też popieram i polecam: INHALACJEPomocy co na katar bo padnę

jakieś paskudztwo mamy maści jakieś płyny i leczenie minimum miesiąc
a my nie mieliśmy z nikim chorym kontaktu niby na dorosłych się nie przenosi a czas wykwitu od zakażenia jest 2-7tygodni więc mogła to mieć już w sobie ale nie wyrzucało

my po wizycie u dermatologa Natalka ma MIĘCZAKA ZAKAŹNEGOjakieś paskudztwo mamy maści jakieś płyny i leczenie minimum miesiąc
szok nie wiem skąd to ma bo to choroba od zwierząt hodowlanych lub przenoszona przez dziecia my nie mieliśmy z nikim chorym kontaktu niby na dorosłych się nie przenosi a czas wykwitu od zakażenia jest 2-7tygodni więc mogła to mieć już w sobie ale nie wyrzucało
jakaś masakra pan dr oglądał ją pod lupą
no nic tyle u nas
udanych wizyt u gina dziś wam życzymy i samych dobrych wieści

dobrze że wszystko w miare oki ;-) trzymam kciuki obyś miała internet bo brakuje tu ciebie na forum 
i dawał rade, tylko jak miał atak trzeba było go trzymać bo inaczej nad sobą nie panował i mógłby sobie krzywde zrobić
czekamy na wieścino właśnie, boję się jak np. będę sama (tak jak dzisiaj) to zacznę panikować, i sobie nie poradzę:/ a co będzie jak nikogo w domu nie będzie??dronka83 ja kocyki i ubranka przepiore ręcznie w płynie do prania i potem tylko wypukam, no i oczywiście prasowanko. Ubranka są nowe więc nie chce mi się ich w pralce prać bo jeszcze nie wiem co z czym i czy czasem coś nie farbuje
Czarnuszka88 witajdobrze że wszystko w miare oki ;-) trzymam kciuki obyś miała internet bo brakuje tu ciebie na forum
marti8 nie martw się o psiaka będzie dobrze, mój piesio który już odszedł miał padaczke od 2 roku życia, żył z nia 8 lati dawał rade, tylko jak miał atak trzeba było go trzymać bo inaczej nad sobą nie panował i mógłby sobie krzywde zrobić
misia2010 trzymam kciuki za usgczekamy na wieści
rybka_24 uuuu szkoda że leczenie aż tyle potrwa :-( ale najważniejsze że wiadomo co dolega i malutka dostała leki