Moni27
Monika
Ja torby jeszcze nie mam spakowanej i nawet jeszcze wszystkich rzeczy nie przygotowałam
więc jestem daleko w tyle jeżeli chodzi oorganizacje. Troche boje sie tego pakowania bo nawet jak jade gdzies na kilka dni to zabieram w trzy du.... rzeczy
ale tu postanowiłam ograniczyc się do tego co konieczne i nie wiem jak to zrobic bo zamierzam spakować się do jednej średniej torby 
więc jestem daleko w tyle jeżeli chodzi oorganizacje. Troche boje sie tego pakowania bo nawet jak jade gdzies na kilka dni to zabieram w trzy du.... rzeczy
ale tu postanowiłam ograniczyc się do tego co konieczne i nie wiem jak to zrobic bo zamierzam spakować się do jednej średniej torby 

Jeżeli macie możliwość to bierzcie to co najpotrzebniejsze, a potem niech mąż/czy ktokolwiek Wam doniesie co uznacie za stosowne;-) A i żeby nie było, że to personel taki wredny, to z tego co wiem, to w znacznej części szpitali wymogi sanitarne nie pozwalają trzymać rzeczy na podłodze przy łóżku
wiec trza sie do szafki zmieścić. Ja co prawda jeszcze nie jestem spakowana, ale wezme tylko najpotrzebniejsze rzeczy, a drugą torbę zostawie w domu i M mi przywiezie jakby co