madzia84 podobno 2 tygodnie
acha,bo wiem ze na początku jest przezroczysty,a póżniej zabarwiony krwią.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
madzia84 podobno 2 tygodnie
młoda mamusia no niech się cofnie, oj cofnie cholerstwo
myszki ma któras z was tą stronkę do apteki online?nie umiem tego znaleść, a kiedyś ta stronka tu krążyła....

madzia84 to zależy, czy Ci się wody sączą, bo sam czop, to tylko zapora dla bakteri. Ważniejsze dla Maluszka sa wody![]()

Nie sądze by to był czop.. Ale lepiej żeby potwierził to lekarz:-):-)Acha powiem o tym w pon na wizycie,zobaczy co sie tam w srodku dzieje![]()
Nie sądze by to był czop.. Ale lepiej żeby potwierził to lekarz:-):-)
a moge spytać w jakim szpitalu teraz jesteś bo ja tez jestem z cze-wy i jeszcze szpitala nie wybrałam do końca a bardzo mnie interesuje jakie sa warunki w poszczególnych szpitalach
całkiem spora twoja córeczka, nie martw się ja jak ide do lekarza to też połowy pytań zapominammyszki ma któras z was tą stronkę do apteki online?nie umiem tego znaleść, a kiedyś ta stronka tu krążyła....
Czy która z Was moze mi napisac ile mozna chodzic bez pana Czopa,wiem ze chyba juz tu był taki temat
Jest taka możliwość, że czop nie wypadnie, u mnie nie wypadł, z kolei pierwszy strumień wód płodowych miałam podbarwiony krwią podobno dlatego, że wcześniej mi nie odszedł czop śluzowy.a propos czopa to sie zastanawialam czy jest mozliwosc ze w ogole czop nie wypadnie![]()
Poprzednio mi odszedl jakies 3-4 dni (nie pamietam) przed porodem.
Spadam do pozniej - maly ma czkawke a Jasiek czeka na koalcje![]()
I każde były inne