Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Szybko ten czas leciAga Ty juz 36 tydzien
a ja rowno 34![]()
Kochana Ty kiedyś tu pisałaś na forum, że bloga piszesz?:-) Bo nie pamiętam.. Mogłabyś mi linka dac?;-):-)Hello!! :-) Ale nudy w tym szpitalu! Leżę już tu najdłużej ze wszystkich!!
Liście kapusty podobno najlepszePotwierdzam z tymi liściami kapusty, mnie uczyli tak: żeby potłuc liść kapusty, jak puści lekko sok to wstawić liść do lodówki,a potem w cyckonosz i taki okład sobie robić.
Ten sok ma właściwośći zciągające.śmiesznie to wygląda ale naprawdę pomaga
![]()

Kochana ja tez już mam spakowanąja torbe dzidziusiową mam spakowaną oprócz ręcznika, i swoją też prawie, brakuje jeszcze z jednej piżamy właśnie i stanika,a tak to wsio
Wczoraj z M pakowaliśmy:-) I tez brakuje mi ręcznika dla małego i klapek pod prysznic dla mnie
:-)Witaj!!:-)Witajcie
Moglabym do was dolaczyc???

Juz pisze...jestem Jagoda z krakowa..mam 24 lata i bede poraz peirwszy mama termin porodu mam na 25.03.2010...bede miec corke...jak nic sie nie zmieni bedzie ona miala na imie Berenika...(Bercia)

Rybko juz tak mało zostało!!!!! bedzie dobrze!! Pomyśl o tych które dopiero zaczynaja lezec i maja to wszystko przed soba...a Tobie zostały 2 tygodnie!
Myszencjo ja dopiero wizytke mam 10 lutego wiec za 1,5 tygodnia ale ja już widze duuużą poprawe. Wczoraj sie przeforsowałam. Brzusio mi ciągnie w dół i to tak boli no i twardnieje ale to juz normalke heh. Fenek ostatnio tez jakoś przestaje działać...chociaz takich skurczy nie mam tylko twardnienia. A do jakiego chodzisz? Pewnie do Tyczyńskiego;-) wszystkie moje znajome do niego chodza hehehehe
Gagoda witamy w naszym gronie![]()

Mniami..
Ja w obu ciazach mialam/mam zazwyczaj 90/60 lub 80/50. Ciagle moglabym spac![]()

No napiszę coś tam czasami, ale ostatnio nie mam wenyKochana Ty kiedyś tu pisałaś na forum, że bloga piszesz?:-) Bo nie pamiętam.. Mogłabyś mi linka dac?;-):-)

śliczne imię zawsze mi się podobało chciałam tak sobie na bierzmowanie dać a moja kuzynka weronika ale ona przed bierzmowaniem zmarła i wzięłam weronika, ale weronika i berenika to siostry były
zazdroszczę mieszkania w Krakowie to moje marzenie