reklama
juustyna a jaki masz wynik CRP, bo ja też mam wysoki i gina dała mi antybiotyk OSPAMOX, a Ty jaki brałaś i ile czasu? Bo ja dopiero od dziś zaczęłam brać
kamika ja tez dziś jak wracałam z zakupów to miałam wrażenie że dzidzia tak napiera i że zaraz urodzęLedwo doszłąm do domu, no a potem poleżałąm i przeszło
Też mam kłucia w pochwie, brzuch mi się napina, a w nocy jak wstaje siku to mam twardy jak skała, ale jak byłam w piątek u gina to mówiła że wszytsko jest okej
Brałam zinax przez 5 dni po dwie tabletki rano i wieczorem crp przed antybiotykami 26,8 a po 28,1 także wzrosło

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale mały mnie wierci łepetyną po szyjce... Boli 

moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny - tylko spokojnieJeden skurcz o niczym nie swiadczy - ale przynajniej jzu wiesz ze to byl skurcz ;-) bo do szpitala sie jedzie jak sa regularne i powtarzaja sie co okolo 5 minut i trwaja okolo minuty - taka jest ogolan regula o ile dorbze pameitam
o tym nacieci uto aj pisalam ze wolalam to niz popekac. No i nie zaluje zdecydowanie - ladnie sie zagoiloi oczywiscie nic a nic nie bolalo - zszywanie zreszta tez nie
![]()
tak, teraz juz wiem przynajmniej jakie to uczucie

jak powiedzialam Karolowi, ze takie cos mialo miejsce to zaczal sie wachlowac (dobre ch?

moniSkaBe
o.. Gaba to juz bedziesz w 39 tygodniu.. hmm.. zebys doczekala tej wizyty hehe 
zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok

zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok

mysz1978
wachlowac przez "ch"
skarpetka???
czysta aby??? 
a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony
tylko po prostu robi sobei wiatrak z rak i stad takei uczucie 
tez sie jzu poloze - dobranoc

a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony

tez sie jzu poloze - dobranoc

reklama