reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myśle że podczas KTG,bo maszyna robi wydruk czestotliwości bicia serca,ruchów i ewentualnych skurczy.Jak ja byłam w 31 tyg na KTG (wtedy co mały się nie ruszał) to lekarka też dwa razy myslała że serducho staneło ale okazało się że raz mi się pasy zsuneły a raz mały sie przekręcił na drugi bok i dlatego fale zanikły

kurcze.. ale to musi byc stres..:baffled::baffled:

reklama
Mam do sprzedania wozek jest jak nowy wychodzi w skład gondola ktora jest nowa przykrycie na wozek torba duzy koszyk jest na za kupy przy wozku .Koła sa popowane . > bardzo wygodny jest, Zawieszenie na paskach (z możliwością regulacji twardości dzięki czemu jazda wózkiem i huśtanie w nim dziecka to czysta przyjemność .z glebokiego wozka robi sie spacerowka .WOZEK jest sprowadzony z polski cena to 150 euro irlandia co .cork glanmire tel 087 637 5522

w koncu sprawdzilam i juz wiem KTG jest w polsce tutaj jest CTG jakos ostatnio nie moglam zaskoczyc o co chodzi :)CTG robia w niemczech od 20 tc a teraz mam co tydzien i zawsze stracha jak pielegniarka dlugo szuka i znalesc nie moze albo jak leze i widze ze serduszko bije i nagle zanika bo albo dziecko rozrabia ikopiac zakluca albo sie przemieszcza .Ionka wspolczuje ale dzieki Bogu jestes pod opieka i wszystko bedzie dobrze.Ja znowu kimamal i obudzil mnie taki bol delikatny jak na @ i brzuszek twardy :/Ech co jabede w nocy robic jak caly dzien spie i spie :(

kurcze chcialam napisac do Ionki, ale przeciez ona za granica mieszka a ja nie mam roamingu.
:dry:
Nie potrzebujesz roamingu, zeby napisac sms z polskiej komorki na zagraniczna. Wpisujesz caly nr (oczywiscie z kier. danego kraju) i wysylasz. Tylko oplata za sms za granice jest pare groszy wyzsza, to zalezy od operatora.

reklama
Gosia :szok::szok::szok:
Gratuluje serdecznie! :-) Sliczne Dziewczynki i najwazniejsze, ze zdrowe!!!
A Ty dochodz jak najszybciej do siebie :happy2:

Wszystkiego dobrego dla Was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry