Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nie nieNo tylko aby po przewijaniu maleństwa Twoja mama na pewno prała a nie zwaliła to na Ciebie;-)
- ja zamierzam jednorazówki stosować , a ona jak chce prać to proszę bardzo :-), jak mnie tak załatwi z raz to pochowam pieluchy i już 

) i to wygląda tak. Podbita legitymacja ważna jest miesiąc czasu. Jeśli macie jeszcze stare możecie z nich korzystać i normalnie podbijać. Jesli nie, to już pewnie Wam nie wyrobią.
), a na koniec obiad na jutro upiekłam Wielkie Żarcie - Przepis - Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną ...na szczęście mąż starł ziemniaki
i w końcu dotarłam do komputera
nie wytrzymałam, żeby tu nie zajrzeć, mimo że wirus pewnie wciąż w kompie
....więc dosłownie jestem na chwilkę, zwłaszcza że plecy powoli wysiadają

Iza ja też nie mieszkam ze swoim, i raczej nic nie wróży na to że będziemy razem:-(
uświadamiam sobie że muszę znaleść kogośo ile znajdę .. achh przerąbane
Witajcie dziewczyny.
Nieczęsto coś piszę od siebie, ale codziennie Was czytam.
Zawsze wydaje mi sie, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia, do tego Wy juz jesteście tak ze sobą zżyte, że nie mam co się wcinać w Wasze rozmowy
Dzisiaj jednak muszę pomarudzić.
Strasznie boję sie szpitala, a dzisiaj na wizycie moja Pani doktor wypisała mi skierowanie w celu oceny dobrostanu płodu.
Podobno (tak mi przynajmniej powiedziała)kieruje wszystkie swoje pacjentki na 3 dni do szpitala. Wydaje mi sie to dziwne, skoro wszystko z moja ciążą jest w porządku. Mały ładnie urósł - ma dzisiaj juz 2500. Powiedziała mi, że zrobią mi tam bardzo dokładne usg, ktg i inne badania. Tylko po co skoro sama mówi, ze wszystko jest ok.
Ja tak nie cierpię szpitali brrrr
Słyszałyście o takich praktykach lekarzy?
Poszłybyście na moim miejscu? Mam nadzieję, że ze stresu szybciej nie urodzę (mam nerwicę, która leczę więc ze mna wszystko możliwe).
Pomarudziłam sobie. Ochrzańcie mnie to może przestane wymyślać.
Dodam jeszcze, że moja Pani doktor pracuje w tym szpitalu - oczywiscie pomyślałam, ze może w ten sposób "wspiera" szpital.
.Choć nie zawsze można wszystko nadrobić
Witam po długiej przerwie ale nie miałam dostępu do netu bo miałam przeprowadzkę. Mam pytanie odnośnie płynu owodniowego, bo miałam 10,5 cm i lekarz powiedział, że trochę mało i mam dużo pić. Ale norma to chyba od 5. Nie wiem czy mam panikować? Napiszcie mi ile macie to jest wskaźnik AFI.
to ja sie podciagne troche pod to pytanie gaby dotyczace Legitymacji Ubezpieczeniowej - czy ona nadal jest wazna pol roku bo pameitam ze jaksi czas temu byly tu rozmowy ze jest wazna krocej. Ktoras z Was sie dowiadywala jak to w koncu jest naprawde?????![]()