Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dawnij tak było ze długosc uropu była uzalezniona od tego które dziecko sie rodziło, teraz wazne ile dzieci w jednym porodzie
No ale pewnie od 20 lat takie brała i siła przyzwyczajenia zwycięża 
Haha i co z tego?koza ty za dwa dni będziesz donoszona wow
też tak chcę![]()
I tak urodzic jeszcze nie chce bo dalej czasu nie mam ;-) Umówiłam sie z Haniórem , że nie wyjdzie zanim sie nie obronie, a obrone bee miała pare dni przed terminem hehHaha i co z tego?I tak urodzic jeszcze nie chce bo dalej czasu nie mam ;-) Umówiłam sie z Haniórem , że nie wyjdzie zanim sie nie obronie, a obrone bee miała pare dni przed terminem heh

, a to tylko z lenistwa
- dla mnie i 2 tyg w domu dłużej jest zbawieniem.
, ale wrócić wrócę po macierzyńskim- te 9 miesięcy mi powinny wystarczyć - nie wyobrażam sobie siedzenia tylko w domu . - kochana ja to samo.... od wczoraj taki ból jakby ktos mi przycisnął dół brzucha a jak sie chce schylic to cały mnie boli jakby ktos mi sciskał....no i co tu robic....witamy z rana
nadal 2w1
a ja skurczyki cd od wieczora mam piłkę taką z porodówki i się na niej bujam jak mam skurczei przechodzi
ale już mi krocze rozwala ale damy radę bez szpitala póki co
u nas dziś słonko grzeje że hej tak milusi się robi
miłego dnia

- Mycha ja to samoTe już będą rodzić niedługo a ja dopiero 33 tc
Nie zostawiajcie mnie dziewczyny![]()
Igi to jaka masz odleglosc od ujscia do lozyska?
Bedziesz probowac rodzic naturalnie?
Ja mam stresa do poniedzialku![]()
;-)