Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. No ale myslę że obawy nie ma. Na pewno zdążymy przed. Myślę ze dobrze będzie jak do początku marca donoszę. Chciał bym do terminu dotrwac, ale tak po 4 marca juz odetchnę:-)

Haha i co z tego?I tak urodzic jeszcze nie chce bo dalej czasu nie mam ;-) Umówiłam sie z Haniórem , że nie wyjdzie zanim sie nie obronie, a obrone bee miała pare dni przed terminem heh

WitamI dołączam się do niewyspanych, poszłam spać o 12, wstałam o 2 wziąść no spe bo jakoś tak strasznie mnie brzuch zaczął boleć i w końcu połóżyłam się w salonie żeby mojego M nie budzić, bo w dodatku mam katar i muszę oddychać przez nos no i chrapię
Ja mam termin wg OM na 15 marca, a wg ostatniego USG NA 6 , mam nadzieję ze Gabryśka zdecuduje sie na drugi termin![]()

kazala mi jechac do przychodni do innej ale dzwonilam tam i nie odbieraja przez pol godziny

albo do szpitala...
Kolejny dzień do d**y ...wszystko mi się sypie i już na nikogo nie mogę liczyć - a rodzina za daleko
ech...
ja byłam niedawno u dentysty i dostałam znieczulenie....tylko tak jak koza radzi - najlepiej do jakiegoś młodego doświadczeniem iść bo oni się znają !!!Cześć dziewczynki
Ja nie wiem jak będę dziś funkcjonować
Nocka do du... ząb mnie bolał całą noc i teraz teżdo tego jakoś tak mi nie dobrze.
Nie ma co się oszukiwać trza z tym zębem iśc ,ale boję się bez znieczulenia
Czy któraś z Was miała znieczulenie u stomatologa w ciąży??
Muszę zadzwonić i się spytać co i jak z tym znieczuleniem, ale jak na złośc w żadnej klinice nie odbierają telefonów, chyba za wcześnie
A tak poza tym to miłego dnia mamuśki u nas piękny dzień się zapowiada :-):-)